Tescoba v. Interspar-ba be lehet vinni kutyát?
Interspar-nál (legjobb tudomásom szerint) nincs ki írva, hogy nem lehet kutyát bevinni, ez számít valamit? Tesconál nem tudom. Én úgy tudom, hogy mikor észreveszik befelemenet, hogy van nálam kutya, akkor megtilthatják, hogy bevigyem, de ha akkor veszik észre, mikor már bent vagyok, akkor már nem küldhetnek ki, ezt jól tudom, vagy hülyeség? Ki lehet valahogy játszani ezt a "rendszert"?
Egyébként egy kistestű kutyáról van szó, akit a hideg miatt eleve táskában viszek. (És most olyan a kutya egészségügyi helyzete, hogy nem hagyhatom otthon felügyelet nélkül, vinnem kell sajnos mindenhova magammal és jelenleg nincs kire rábízni, viszont vásárolnom is kellene valahogy... )
Azért jó, hogy külföldön sok helyre be lehet vinni kutyát még étterembe is.
Nem tudom itt miért nem.
Mennyivel vagyunk "különbek" náluk?
Magyarországon valóban nem lehet. Törvény tiltja.
És az mennyivel gusztusosabb mikor egy áruházban zsömlét veszel és látod, hogy a melletted lévő tag a seggét vakarja, utána meg a zsömléket tapogatja.
Ezt nem a kérdezőnek írtam, hanem általánosságban.
Néhány éve engem is kirúgtak a munkahelyemről, mert élelmiszer szállító autóban kutyát vittem magammal.
Kérdeztem miért nem szabad, hiszen nem a platón az áru közt van a kutya hanem a fülkében.
Azt volt a válasz: ott sem lehet.
Hát ennyi. Nem lehet.
semmiféle kutyát vagy állatot nem engednék be élelmiszerbe.
A seggvakarós tapló legalább a szőrét nem hullajtja, persze az ilyeneket is azonnal kiküldeném.
De ha mégis, kutya bemehetne... nem vihetném be én is a tigrisemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!