Milyen fajta kutyus ez? Valaki segítsen, aki ebben otthon van! Itt a link, a képhez:
Törpe spitzet, vagy amit annak mondanak a szaporítók?? Ha az előbbi érdekel, akkor én 200 ezer körülire tippelem az árat. Ez a fajta ritka itthon nagyon és drága. Törpe spitzet ezek a kennelek tenyésztenek az országban, csak tőlük fogsz kapni ilyen fajtát:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:56
Amit belinkeltél, NEM törpe, hanem kis spitz tenyésztő. A kettő nem ugyanaz, a kisspitz az eggyel nagyobb méret!
73% vagyok
Igen tudom, hogy kisspitz, amit belinkeltem.
Írtam előtte, hogy a pomerániai ritka, és alig van tenyésztő, jó azt nem fejtettem már ki, hogy ezáltal biztosan nagyon drága egy pomerániai, ezért linkeltem a kisspitz-et. Lényegében ugyanaz, csak kicsit nagyobb, nekem is volt sajnos már nincs köztünk:S Őt mi Rózsaszentmártonon vettük.
megint 73%os vagyok
Nah szóval mi tőlük vettük a Kis Spitz-et.:)
Hívd őket bátran, nagyon jó fejek, és imádják a kutyáikat.
Ne érts félre, nem akarom mád tukmálni a Kis spitz-et, csak hátha megtetszenek ők is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!