Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legbarátságosabb...

Melyik a legbarátságosabb kutyafajta?

Figyelt kérdés

tudom h mind az ha ugy van nevelve de a természetétől is függ

nagy testűek közül melyik a legbarátságosabb?:D

2011. márc. 6. 20:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%
úristen, kérdező ne hallgass egyik válaszolóra se, a labrador a legbarátságosabb, legemberszeretőbb, leghűségesebb kutya a világon. labradorom van, nagyon szeretem, ha jönnek hozzánk vendégésgbe és gyereket is hoznak akkor azok egyfolytába a kutyánkkal játszanak. van két macskánk, és amikor Athos (a labradorunk) meglátja őket, akkor más kutya ugatva elkezdené üldözni őket, de a milyenk odamegy hozzájuk és csuromvizesre nyalogatja a két macskát. ja meg meg tudom azt csinálni vele hogy csak ugy ok nélkül összevissza járkálok a kertben cikk-cakkban vagy körbe-körbe, teljesen mindegy, de ő követ egyfolytába ott van a lábam mellett, pedig tudja hogy nem adok neki kaját vagy bármi, de ő bárhova megyek, követ. és még így utólag, hogy a labrador tetriever népszerűségén is látszik, hogy az amerikai Kennel Klub kiadott egy listát az USA-ban a családoknál élő kutyákról, ezen a listán 169 fajta kutyát soroltak fel, és a 169 kutyafajta közül a labrador lett az első (!) úgy hogy abban az évben 100.000-nél is több labradort tartottak számon, míg a második helyen yorkshire terrier végzett, amiből 42 ezer példányt tartanak számon. NA, azért ha 169 fajta közül első helyen áll, úgy hogy a még a másodikra is több mint kétszer annyit ver rá, akkor ott van valami;) szoval én csak ajánlani tudom a labradort, A LEGJOBB
2011. márc. 6. 20:45
 12/25 anonim ***** válasza:
bocs, javítás: ...169 kutyafajtát soroltak fel...
2011. márc. 6. 20:47
 13/25 anonim ***** válasza:
Közép-Ázsiai Juhász! Ő tényleg nagytestű, barátságo, kemény, és jó őrző védő :)
2011. márc. 6. 21:00
 14/25 A kérdező kommentje:

nekem labrador keverékem van olyan ari de nem a legbarátságosabb de én így szeretem :)

nem is kell hogy olyan barátságos legyen rossz környéken lakunk :)

2011. márc. 6. 21:09
 15/25 anonim ***** válasza:
na hát akkor meg télleg jó, de milyen? labrador plusz mi?
2011. márc. 6. 21:10
 16/25 A kérdező kommentje:

hát a könyvében német juhász van de az biztos hogy nem

találtam az elöbb egy képet egy pitbullról ami hasonlít rá :D

[link]

[link]

2011. márc. 6. 21:16
 17/25 A kérdező kommentje:
ő az én kutyim :)
2011. márc. 6. 21:17
 18/25 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

ha az elsőt nem nyitja meg :)

2011. márc. 6. 21:18
 19/25 anonim ***** válasza:
bocs, nem azért de hude furán néz ki, csak mert télleg látszik benne a labrador, de ott vannak a felálló fülek, meg a nyaki rész, érdekes, és az emberekhez mennyire barátságos? és azokhoz akkiket nem ismer?
2011. márc. 6. 21:31
 20/25 A kérdező kommentje:

az emberekhez barátságos a fülei nem felállnak csak a képen áll ugy a feje konyulnak a fülei

a többi kutyát nem szereti meg az idegen macskákat

2011. márc. 6. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!