Melyik a 10 legokosabb kutya?
Ezeknek a listáknak nincs nagy jelentőségük. Pont múlthéten néztem erről egy filmet, miszerint minden kutya másban okosabb, vagyis nem okosabb, hanem, épp, hogy van amit gyorsabban tanul meg természeténél fogva. Pl egy terelő kutya, egyértelműen hamarabb tanul meg juhot hajtani, mint egy bernáthegyi. (legalábbis az eredeti céllal. :D) Volt bemutató egy keveréken, egy uszkáron, és egy border collin.
Nekem Angol Cocker Spánielem van, ő a lista szerint a 15. Szerintem a foglalkozások mennyiségétől, és MINŐSÉGÉTŐL nagyban függ. Ha pl én jutalomfalattal, simivel....nevelem a kutyám, hamarabb megfogja érteni (ezen a hangsúly, mert nem mindegy, hogy azért teszi meg a kutya, mert akarja, vagy fél tőlem), mint akit vernek, ha nem szabad.
Egyébként én is arról a listáról tudok, amit az előző oldalon felsorolt az egyik válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!