Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a pincsimnek...

Betszy kérdése:

Mit tegyek ha a pincsimnek tegnap óta megy a hasa?

Figyelt kérdés
Ma már orvoshoz nem vihettem,nem evett semmi különöset,általába szalámikat,csontokat eszik.Semmi tetermeket nem evett a héten.De minden orában fosik egyet.És a belhátsolábát is emelgeti.Alig tud járni.Alszik,és csendes mint meg soha.Holnap elviszem az orvoshoz de addig mi legyen?
2011. márc. 6. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kiszáradás ellen tényleg jó a kamilla tea vagy a fekete tea (a zöld nem!!!) ezt kefírthez is keverheted mert magában keserű, mézet is lehet hozzá adni
2011. márc. 6. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem sokáig lesz gondod a kutyáddal,ha szalámikkal eteted..

Megnézted már egyáltalán,miből vannak?

Nagyon kevés,általában 4% hús,az is inkább vágóhídi szemét,és sok-sok teljesen felesleges gabona.

Mondjuk mindenki úgy teszi tönkre a kutyáját,ahogy akarja.

Olyan meg nincs,hogy nem eszi a tápot,megeszi,ha éhes lesz.

Tápból sem az olcsó,sarki bolti szeméttel kell próbálkozni,hanem normális minőségűvel.Nem nagytestű kutya,nem vág földhöz a jó táp ára sem.

2011. márc. 7. 15:06
 13/13 hell-ikon ***** válasza:

Régen jártam erre ezért bocs, hogy az alábbi hozzászólásra csak most reagálok (láttam vki felhozta a témát a minap és csak most vettem észre):

A válasz megírásának időpontja: 03-06 19:25

"Parvó "A széklet híg, sárga, majd véressé válik.""

Ha a hozzászólásomat hivatott az idézet igazolni, akkor köszönöm.:)

Ha cáfolni szerette volna, akkor egy picit félre sikerült. A "majd"-on van a hangsúly a fenti idézetben.

2011. márc. 24. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!