Hogyan oldanád meg ezt a problémát?
Kíváncsi lennék rá, hogy mikor kerestétek a megfelelő kutyát, hogyan tudtatok megegyezni családon belül?
Az egyiknek az egyik kutyafajta a szíve csücske, a másiknak egyik másik. Egyfajta patthelyzet, hisz egymás kutyafajtái nem szimpatikusak. Ez az a helyzet, mikor kutyát jobb nem hozni vagy legyen meg mindkettő öröme és tervezzünk be két kutyát (persze nem egyszerre)?
Biztos nálatok is előfordult már hasonló, hogy sikerült ezt a gordiuszi csomót megoldani?
Hát, mivel én még nem élek egyedül, így muszáj nekem is kompromisszumokat kötni otthon. Például, mikor új kutyust kerestünk a menhelyen voltak nagyon tündéri rottweiler keverékek, de ők anyám miatt szóba sem jöhettek, mivel ő nem csípi az ilyen típusú kutyákat.. :/
Egy másik esetben valahogy felénk keveredett egy kidobott dobermann keverék, fiatal volt nagyon, (szerintem még 1 éves sem lehetett) minden vágyam lett volna, hogy megtarthassuk, mert nagyon intelligens kutya volt és az első perctől úgy követett... De anyám itt is közbeszólt, ugyanis ő pont a dobermannokat nem szereti még... Így más vitte haza. Pedig ő rögtön a mi házunk elé telepedett le.
Nálunk amúgy elég változatos fajtájú kutyák voltak eddig (ír szetter, német juhász keverék, foxi keverék, snauzer keverék és ugye most a mostani terrier keverék kutyánk) :)
Az első kutyámat még az utcáról szereztem be.
Nem kérdeztem én semmit, egyszerűen hazavittem és kész.
A muteromnak nem tetszett. Azt mondta, hogy egy kutyával nem fog egy levegőt szívni a lakásban.
Visszabeszéltem, mondtam neki, dehogynem fogsz.
Egy darabig ment a cirkusz.
Aztán egyszer a kutya rosszul lett és a muteromból előjöttek az anyai ösztönök, és utána már nem volt kérdéses, hogy egy levegőt szív e vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!