Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a tacskómmal?

Mit tegyek a tacskómmal?

Figyelt kérdés

8 hónapos a drága és, ha elmegyek otthonról, akkor 'romokba' dönti a lakást ... szétrágta az egyik széket, szanaszét hord mindent a lakásba pl. szőnyegeket; az asztal szélét elkezdte rágni; etc.. Naponta 3× van levíve sétálni 30-40 percre.

Kismama vagyok, és itthon vagyok általában. Ha el is megyek, akkor is bevásárolni és vizsgálatokra. Rengeteg játéka van, játszunk is 1-2 órát.

Viszont, amint kilépek v. kilépünk az ajtón, úgy érzem, számára nincs megállás.

Létezik, hogy ő így zsarol ?! Nem szeretném, ha későbbiekben esetleg féltékenységből a gyerekemet megharapná!

Elajándékozni se szeretném!!!

Ötletek? Mit lehet vele tenni?!

2011. márc. 3. 16:37
1 2
 11/11 picurka válasza:

nem bosszú..

ez falkavezér kérdése. Falkavezérnek érzi magát, és így azt gondolja hogy "a gazdi elment itthonról és én nem tudok vigyázni rá". Felelősséget szeretne vállalni a gazdikért.

[link]

ezt érdemes elolvasni.

2012. júl. 5. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!