Melyik kutyát válasszam, aminek nem nagyon hullik a szőre és nem kell gyarkar sétáltatni, és kivinni hogy elvégezze a dolgát?
A plüsskutya az megfelelő lenne!De írhatnék bármilyen játékot,Barbie babát stb...:D
Miért akarnál épp Te kutyát???Nem értem én az embereket!!!!!!!!:(
Már elnézést de a kutyaám napi 4-5 órát kint töltene vagy még többet.És csak szeretném hogy ne a laká
sba pisiljen ,és hogy csondes fajta kuytus legyen csak ennyit kértem.De ha maguk csak idióta válaszokat tudnak írni akkor kérem nem is írjanak!
Egyik kutya sem sz*rik kevesebbet a másiknál, és nem csak a dolga elvégzése miatt kell sétáltatni. Javaslom a tamagocsit.
Ha komolyan akarsz kutyát, akkor ne sajnáld rá az időt, és arra sem, hogy utánaolvass az alapvető szükségleteknek!
A szobatisztaságra,meg lehet tanitani,a szőrük meg időnként hullik,mert vedleni is szoktak.Mozgás igénye meg minden kutyának van,nem is kevés,és még enni is kell nekik adni.
Szerintem gondold át,hogy vállalod-e igy is,mert egy kutya nem játék,amit félre lehet tenni,ha megunod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!