Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát válasszam,...

Melyik kutyát válasszam, aminek nem nagyon hullik a szőre és nem kell gyarkar sétáltatni, és kivinni hogy elvégezze a dolgát?

Figyelt kérdés
(és a családtagok nem nagyon örülnek neki még rá kell beszélni őket)
2009. febr. 17. 16:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezt gondold át mégegyszer. :) Egy kölyök kutya rengeteg időt elvesz a család életéből, nevelgetni kell, tanítgatni, szeretgetni, figyelni rá mit csinál, akárcsak egy kisgyerek... Persze rengeteg örömet is hoz a sok bosszúságon kívül :D Bárhol is keresel, egy jól nevelt, nem szőrhullató, naponta max egyszer pisilő/kakiló kutyát, mozgás igény nélkül, sehol nem találsz. Erre a célra mondjuk egy macska lehet jobb lenne számodra...
2009. febr. 18. 11:52
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

A plüsskutya az megfelelő lenne!De írhatnék bármilyen játékot,Barbie babát stb...:D

Miért akarnál épp Te kutyát???Nem értem én az embereket!!!!!!!!:(

2009. febr. 18. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Régebben elég népszerű volt a TAMAGOCSI! Na az a Neked való!
2009. febr. 18. 16:04
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is a plüsskutya lenne az igazi... Ha van udvarotok és nagyon szeretnél kutyát akkor inkább ott tarsd és ne a lakásba ha nincs rá időd. Jah igen és hogy egy kutya szeretetre vágyik, és ha ennyit nem tudsz megtenni érte, hogy sétáltasd, kividd elvégezni a dolgát akkor mi értelme ennek az egésznek?
2009. febr. 18. 19:57
 15/21 anonim válasza:
74%
Mond meg öszintén neked mi a f@sznak kell egyáltalán állat????
2009. febr. 19. 06:54
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Robokuty asshole!!!!!
2009. febr. 19. 09:44
 17/21 A kérdező kommentje:

Már elnézést de a kutyaám napi 4-5 órát kint töltene vagy még többet.És csak szeretném hogy ne a laká

sba pisiljen ,és hogy csondes fajta kuytus legyen csak ennyit kértem.De ha maguk csak idióta válaszokat tudnak írni akkor kérem nem is írjanak!

2009. febr. 19. 14:41
 18/21 anonim ***** válasza:
www.kutyatanya.hu
2009. febr. 19. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kutya sem sz*rik kevesebbet a másiknál, és nem csak a dolga elvégzése miatt kell sétáltatni. Javaslom a tamagocsit.

Ha komolyan akarsz kutyát, akkor ne sajnáld rá az időt, és arra sem, hogy utánaolvass az alapvető szükségleteknek!

2009. febr. 19. 16:29
 20/21 anonim ***** válasza:

A szobatisztaságra,meg lehet tanitani,a szőrük meg időnként hullik,mert vedleni is szoktak.Mozgás igénye meg minden kutyának van,nem is kevés,és még enni is kell nekik adni.

Szerintem gondold át,hogy vállalod-e igy is,mert egy kutya nem játék,amit félre lehet tenni,ha megunod.

2009. márc. 27. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!