Csütörtökön visszük ivartalanítani a kutyukat. Hogy lesz ezután? Mikor kell visszavinni?
Én szuka kutyát ivartalanítattam. Nekünk 3 nap múlva kellett menni kontroll vizsgálatra és 10 nap múlva varratszedésre.
Amikor műtét után visszakaptam a kutyát, már teljesen ébren volt. A saját lábán jött elém a váróterembe. Úgy nézett ki, mint akinek semmi baja sincs. (be akart ugrani az autó hátsó ülésére). A varratszedésig pórázon sétáltattam, nem volt szabad rohangálnia. A lépcsőn gond nélkül közlekedett. Varratszedésig viselnie kellett a gallért, csak a séta és evés idejére vettem le róla.
Nálunk így történt. De szerintem, ha bármi részletre kíváncsi vagy az a legbiztosabb, ha holnap felhívod telefonon az orvost és megkérdezel mindent, amire kíváncsi vagy. Szerintem biztosan szívesen válaszolnak a kérdéseidre.
Egyébként sok sikert és gyors lábadozást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!