Hogy van ez? Kb mennyibe kerülne?
Kinéztem Németországban egy kennelt, nagyon szépek a kutyái, és onnan szeretnék egy kutyust (van már egy kutyusom)
de ez hogy működik?Nekem kell kimenni érte vagy mi? Vagy "elküldik" a kiskutyát? És ez nem viseli meg a kölyök kutyust az utazás? (ha igen akkor inkább hagynám mert nekem fontosabb a kölyök/ kutya jó léte mintsem a saját önzőségem :))
Ez kb mennyibe kerülne? Nem lenne a kölyöknek furi hogy ott németül itt meg magyarul beszélnek hozzá (tudom nem értik a nyelvet de azért mégis :))
köszönöm előre is :D
Egyszerűbb volna felvenni a kapcsolatot azzal a tenyésztővel.
A nyelvi akadályok egy kölyöknél gyorsan elhárulnak.
igazatok van :(
erre nem is gondoltam
köszi szépen
Kimész ismerkedő látogatásra,és utána lehet,hogy elküldi a kutyát a tenyésztő.
Az a baj,hogy külföldön a magyarországi kutyás "kultúrának"nagyon rossz híre van,csak személyes szimpátia alapján adnak el ide kutyát.
Melyik kennel egyébként?belinkelnéd az oldalukat?
[link] ez lenne az de messze van :( pedig olyan gyönyörűek *.*
Blue-merle színűt szerettem volna itt M.o.-n pedig nincs csak red-merle :(
Én már láttam blue-merlet is x.x
Azt ne mtudom honnan vették...
Németo. nincs olyan messze,szerintem legalább 3 látogatást kellene tenned hozzájuk ha engedi a pénztárcád és úgy gondolod megéri.Ha csak kedvencenek akarod és nem sportra vagy iesmi akkor szerintem nem éri meg.Drága kutya ne cak a kanapén üljön :D Persze ezzel nem azt mondom hogy pl az ingyen kutyának nem kell semmitse csinálnia.Csak ha ennyi pénzt kiadok érte akkor célom is legyen vele.
A 3 látogatás szerintem így lenne jó:
1. ismerkedés
2. kölyök választás
3. elhozatal
ahan köszi amúgy eddig több fajta is tetszik és több kennel is hát le kell mondanom az aussieról de lesz majd valami ilyesmi kaliberű kutyus am először a border collie tetszett meg lehet hogy Ő az "igazi" :D a menhelyi kutyusom mellé *.*
köszönöm szépen a válaszokat
Magyarországon is van blue-merle.
Felveszed a kapcsolatot a tenyésztővel, bemutatkozol, elmondod miért szeretnél tőle, rákérdezel a következő párosításokra, megkérdezed h lefoglalhatsz egy kölyköt az xy alomból. Ha megszülettek, kimenni neked kell érte. Külföldön egy kölyök 1000 eurótól kezdődik - erre számíts.
Egyébként nincs akadálya, h innen hozz kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!