Milyen fajta kutyust találtunk? :O
Figyelt kérdés
Ezen a képen látható kutyus a napokban tévedt be hozzánk, kérlek írjátok le a nevét, hogy tudjam milyen természetet várhatok tőle. Előre is köszönöm!
2011. márc. 1. 19:24
1/10 anonim válasza:
Szerintem spicc vagy csivi lehet benne :)
2/10 Ninna ♥ válasza:
Jaj de aranyos :) Nagyon tetszik!
Szerintem pekingi palotakutya, és jack russel terrier keverék lehet, a színe miatt gondolom a csíkjait a jack russelnek, de elsőre ahogy ránéztem, a pincsi ugrott be:)
3/10 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy milyen fajta lehet. Tündéri édes kiskutya. Szeressétek őt!!!
5/10 anonim válasza:
Lehet benne spicc és pincsi is.
Viszont nem a fajta fogja meghatározni a viselkedését, hanem a nevelés.:) Sok örömöt hozzá, tündéri jószág^^
6/10 anonim válasza:
Szerintem lehet benne Cavalier king Charles Spániel vagy Tibeti Spániel, valamilyen Spicc, talán Border collie.
7/10 anonim válasza:
hát keverék lehet de nem nagyon. Hát ilyen kis szoba kutyák keveréke lehet semmi baj nem lesz belőle az hogy milyen lesz az a neveléstől függ de tényleg tündéri ki állat
8/10 anonim válasza:
Hát látszik rajta, hogy kölyök, és egy picit nagynak tartom a kis "padlócirkáló"-khoz képest. Én colliera vagy sheltire gondoltam mikor legelőször megláttam. De nem biztos, nem vagyok valami nagy szakértő, úgyhogy könyi ne szóljatok érte le. (volt már rá példa)
9/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy van gazdija aki keresi? Ha nem akkor biztos jó helye lesz nálatok is.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is sheltie, vagy papillon de ez eleg ritka fajta ugyhogy inkabb sheltie keverek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!