Mennyibe kerül egy tervuren? Kennelből
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 17:06
2/14 anonim válasza:
Szerintem, ha csak hobbikutyának szeretnéd olcsóbban is vehetsz..
3/14 HarryPotter válasza:
hobby célra azt hiszem lehet kapni 60.000Ft körűl is.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
De birom az embereket h beirja h neki tervuren mennyibe kerül erre egyből mint vmi sáska benyomja h van menhelyen egy keverék kutya ...ha jó vigye haza azt ... Ilyen embereket ...Szerintem ha valakinek tervuren kell akk nem fog keveréket haza vinni egy menhelyről inkább kiadja érte azt a pénzt amit kérnek ..Nekem is bullterierem vn és semmi pénzért nem hoztam volna a menhelyről egy bull keveréket ..Nem azért mert nem sajnálom hanem azért mertnekem a bullterier kellet ? miért hát mert a testfelépitése a feje ... meg a viselkedése egy keveréknek már nem olyan a viselkedése mint a fajtatiszta kutyának ....Annak más mert van benne más vér is
6/14 xnorkax válasza:
Nem sáska, csak segíteni akar. -.-"
7/14 A kérdező kommentje:
minek kell leordítani a válaszadót ??XD
2011. márc. 1. 18:30
8/14 anonim válasza:
A nővérem két éve a színhibás tervuerent 60.000Ft-ért vette
9/14 HarryPotter válasza:
Azt a keveréket azért linkelték be mert szegény már nagyon régóta keres gazdit,csak azért mert keverék :(
10/14 A kérdező kommentje:
de a keverék kutyukat is ugyanugy kell szeretni!
2011. márc. 1. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!