Mit tegyek a kanszag ellen?
Kanszag? az milyen?
Nekem 1 éves kan amstaffon van, de nem büdös, ráadásul kutya szaga sincs, mert átveszi a mi illatunkat.
Baja lehet a kutyádnak, ha nagyon büdös!
Vidd el ivartalanítani!
Sok oka lehet a szagnak .Ha csak azért büdös mert piszkos - meg kéne fürdetni.Ám a sok fürösztés nem használ a bőrének!
Ha hosszú szőrű lehet, hogy neincs megfelelően gondozva.
Sajnos betegséget is jelezhet a kellemetlen szag, főleg ha a lehelete büdös.
Azonban azt tudomásul kell venni, hogy a kutyának kutyaszaga van, volt és lesz bármit is teszel. Ráadásul ha megázik sokkal erősebb az illat.
Segíthet a gondos szőrápolás és évenként max.2x fürdetés(kutyasamponnal!)(Mielőtt a kiállítási kutyát tartók megennének, elmondom, hogy tudom, hogy a legtöbb kutya kíbírja azt is ha havonta fürdetik, de semmiképpen nem ez az ideális.)
A lényeg, hogy csak egyszerű kutyaszagról van szó, vagy van valami gond. Talán egy kutyakozmetikus vagy állatorvos tud konkrét segítséget adni.
Szerintem is le kéne fürdetni.
Ha kertben van tartva akkor ide-oda fekszik. Nedves fűbe sárba. Akkor persze, hogy büdi.
Ha meg lakásban akkor többet kéne a tisztán tartásával törődni.
Nekem van egy ismerősöm szukája van ivartalanított.
Panelban van és olyan büdös penetráns szaga van.
Mikor lehozza sétálni az is hempereg minden mocsokban, nyakig koszos.
Miután felviszi nem törli meg nem mosdatja meg, hanem megvárja míg leszárad.
Nem azért büdös a kutyád mert nincs kiherélve. Ez badarság.
Mi a büdös f.rancért akarsz szaporitani még te is?
Bízd a tenyésztőkre, ne a büdös kutyáddal mérgezd a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!