Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Körülbelül mennyi ideig elég...

Körülbelül mennyi ideig elég 1kg kutyaszalámi egy kis Palotapincsi kutyus számára?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 18:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja ,és a kutyaszalámit kiegészítésként gondoltam:))
2011. febr. 28. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem eszi?

Ez a gazdi hibája,a kutya csak azt csinálja,ami meg van engedve neki,semmi többet.

Ráhagytátok,ő kihasználja.

Az étel ajándék a falkavezértől,ha nem eszi,éhenhal,így járt.Bár olyan kutyáról nem hallottam,amelyik éhenhalt volna étel mellett.Ha éhes lesz,megeszi.

Naponta elérakod 15 percre.Nemeszi,elveszed előle,másnap ugyanazt elérakod megint 15 percre.Ha még mindig szórakozik,újra és újra minden nap.Pár nap múlva a tányért is megeszi,hidd el.Meg fogja enni a tápot és leszokik a válogatásról.Napközben semmilyen étel nem lehet előtte,és nass sincs,jutalomfalat sem.

Sajnálni nem kell,baja nem lesz.

2011. febr. 28. 19:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben,Köszönöm szépen!:)
2011. febr. 28. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
A bullterrierem úgy válogatott,hogy csak kézből volt hajlandó enni,falatonként kellett belekönyörögni.Rájöttem,mit csináltam a kutyámmal,és a fenti módszert alkalmaztam.4.napon kezdett enni,azóta nincs vele kajagond.
2011. febr. 28. 20:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenképpen kipróbálom én is! Remélem hatásos lesz!Köszönöm a segítségeteket!:)
2011. márc. 1. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!