A him kutyáknak is kellemetlen, fáj a szex vagy csak a nőstényeknek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 21:03
1/13 anonim válasza:
Tudod, aki azt állítja igen, és aki azt állítja, nem,egyik sem mond valót. Ha majd valakinek a kutya megmondja, mit érez, akkor lehet letenni a voksot valamelyik oldalra.
2/13 anonim válasza:
Hogy nem kellemes az biztos. Ellenőrzött körülmények között,mikor mindkét kutya tartva van,csak kellemetlen.Ha viszont magától ügyködik a kan,lehetnek kifejezetten rossz élményei. A szukának kifejezetten fájdalmas a párzás,képzeld el mikor menekülne a kan péniszével együtt,forog a földön meg egyebek...
3/13 anonim válasza:
Ez egy hülyeség.Ha a nősténynek nem lenne jó a kutyák kipusztultak volna.
4/13 anonim válasza:
Nem azért párzanak, mert az olyan jó. Az ösztönük diktálja, hogy szaporodni kell.
Enni sem azért esznek, mert finom. Hogy életben maradjanak, az ösztönük azt diktálja, enni kell.
5/13 anonim válasza:
második vagyok,és az elsőnek...láttam már nyugiban kant akit a szuka hátán fogtak,és látszólag egész jól érezte magát.Viszont láttam olyat is mikor a szuka a földre fekve forgott a tengelye körül,a kan meg mellette üvöltött a fájdalomtól...
7/13 anonim válasza:
Normális esetben ,ha teljesen maguk oldják meg a kutyák, nincs forgás, se semmi. Csak türelmes várakozás. Max, mozdul valamelyik, mert kényelmetlenül áll, de, mivel rájön, hogy nem a legjobb érzés ficeregni, újra megáll nyugodtan.
8/13 anonim válasza:
Normális esetben igen. Ez a szűz szukák 90%-ára nem érvényes.Fáj neki feszíti,szabadulni akar,ugyanígy kis szuka,nagyobb kan változatban.De rengeteg szuka szimplán hisztis,és azért forog.Nekem 3 szukából 2 ilyen volt.
9/13 anonim válasza:
Kedves első: nem kell mondani, csupán elég a endorfin szintet nézni. Az meg még jobb h átlag emberek etológusok tudományosan bizonyított tanulmányaival szállnak szembe.
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy másképp működnek az állatok mint mi?? Miért olyan ettől elvonatkoztatni?
10/13 anonim válasza:
De ha mégsem tudna elvonatkoztatni,nekem 3 gyerekem van,orgazmusom meg egy se volt.Na bumm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!