Mit jelent ha a kutya szánkózik?
Figyelt kérdés
Az állatorvosnál azt mondták, hogy ha a kutya szánkózik vagy nyalja a tappancsát vagy vakarja a fülét akkor vigyük az orvoshoz.. na de azmit jelent ha a kutya szánkózik persze nem olyan értelmebe..2011. febr. 26. 14:30
1/6 anonim válasza:
Leül és az első lábaival húzza magát előre, mint aki a fenekét törli.
2/6 anonim válasza:
a kutya "szánkózása" az, amikor ül a fenekén és csuszkál ide-oda! Általában ha irritálja valami a fenekét, pld ha gilisztás
3/6 anonim válasza:
Férges, tele van a bűzmirigye, szorulása van. Az én lököttem megtörli a seggét a fűben, ha megy a hasa.
Érdemes rendszeresen féreghajtani, figyenlni hogy rendben van-e a széklete, a bűzmirigy problémák meg elég sok dologban jelentjezhetnek: szőrhullás, fülgyulladás, korpásodás. Én a szagán megérzem már ha telik neki.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
Egyébként a bűzmirigyáről volt szó.
2011. febr. 26. 14:57
5/6 A kérdező kommentje:
bűzmirigyéről*
2011. febr. 26. 14:57
6/6 zsuzsabazsa válasza:
Nem szánkózik, hanem szánkázik.
Teli van a bűzmirigye és a földhöz való seggdörgöléssel,igyekszik a váladéktól megszabadulni.
Ha megfigyeled akkor látod, hogy a betonon ilyenkor egy csík keletkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!