Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, hogy a kutyám ne...

Betszy kérdése:

Mit tegyek, hogy a kutyám ne unja magát?

Figyelt kérdés
Egésznap ithonn van,1-2 leviszem,de nagyon rövid időre,mert nincs sok időm,és ilyen téli időben unom.Van egy labdajja de amivel sokaig elvan de zavaro a pattogasa meg egy macija azzal is elvan,de igyis egésznap kb. 8 orán át egyedul van minden masodik hete,maskor ha anyu delelott van akkor 4 orat van egyedul,de akkor is anyu késobb kell fel,szoval nem valami izgalmas a kutya szamara,és miuatan felkel sem foglalkozik vele.Meg anyum délutan se szokott nagyon sokat törödni vele,én meg amennyi időm van jatszom vele és a macijaval egy kis idöt ,de nincs sok idom ra.És ha van is ő inkabb azt szeretne hogy kint legyen.Egésznap ül és nézi sohajtozva az ablakot,meg néha--néha ugrik az ölömbe ,hogy vegyem fel.olyankor felveszem megsimogatom,d emajd megy is el.Ugy sajnalom ,kellene valami ötlet hogy ne unja magat.Ha lenne teraszunk legalabb oda kiereszthetnem,de nincs...oh az élet..
2011. febr. 25. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez nyilván egy kistermetű kutya. Hát ha nincs sok időd rá, akkor nem kell az a kutya, unja csak magát, nem tud semmit csinálni. Vagy szerezzetek mellé egy társat, talán vele el játszik, vagy ilyesmi. De ha nem akartok, akkor mással nem nagyon lehet lefoglalni, főleg ha nem vagytok otthon.
2011. febr. 25. 20:17
 2/11 anonim válasza:
100%
szerintem neked nme valo kutya .... amikor leviszed setalni az nem azert van mert neked jo hanem mert neki jo es szuksege van ra ... az h te unod az a te bajod , neki erre szuksege van
2011. febr. 25. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:

"ilyen téli időben unom.Van egy labdajja de amivel sokaig elvan de zavaro a pattogasa "

Erre akkor kellett volna gondolni, mielőtt megvettétek a kutyát. Neked nem kell kutya, ha nem foglalkozol vele. Mit tegyél, hogy ne unja magát? Hát foglalkozzál vele mikor ráérsz minél többet, de ne várd, hogy csak úgy magától nem fog.

2011. febr. 25. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Ahogy leírtad, nagyon édes lehet a kutyád. Milyen fajta?

Egyébként szereted te ez a kutyust?

2011. febr. 25. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
javítok: ezt a kutyust..
2011. febr. 25. 20:36
 6/11 A kérdező kommentje:
jAVITOK A DOLGKON:sZOVAL tudom jelen pillanatban nem valo nekem a kutya,most azért nincs idom ra mert nyolcadikos vagyok és tanulnom kell a felvetelire(itt romaniaban kesobb lesz)utana majd lesz idom,amugy jatszani csak ugy nem lehet vele ,neki minden vagya hogy kinnt legyen,ez meg nem megoldhato .Én nagyon szeretem őt,és engem nem zavar semmi amit tesz,de anyumat igen és muszajj alkalmazkodnom.De neki is nekem is szuksegunk van a kutyusra,mert ő a csalad tagja a szivunk része,és egy jo barat.Igen néha megbanjuk hogy megvettunk,miatta,mert sajnaljuk hogy ilyen rossz most neki,amugy pincsi és nem akarun több kutyat.Valami egyszeru dologra,csendes jatekra lenne szuksegem a szamara,amivel eltölthetné az idején vagy valami megoldasra ami jo lenne.Pl. ami jo ötlet lehet hogy:inkabb vigyem napi 1 orat setalni del körül én is pihenek ezzel,és hatha kifarad és utana aludni fog elégedetten és még keressek mellé egy sétáló kutyatársat is ...ez nem lenne rossz ötlet mi ,de szükségem lenne a tamogatasra is...
2011. febr. 25. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű, csendes dolog nincs, amivel hosszú ideig el tud játszani egyedül. De a kérdésnél alul még azt írtad, hogy te unod a kutyát...
2011. febr. 25. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:

szerintem ha 1 órára levinnéd naponta hogy nagyot futkározzon, találkozzon más kutyusokkal esetleg, akkor nem lenne gond vele. Ebbe akár bele is kombinálhatod a labdázást, a játékot. :) vagy mondjuk zenét hallgatsz és közben sétáltatod a kutyát. :) ha sétáltok, elengeded?

vagy taníthatsz neki trükköket.

2011. febr. 25. 21:31
 9/11 A kérdező kommentje:
nem a kutyat unom,szem agaba sincs,hanem a telet hogy nem kellemes levnni a licspocsba
2011. febr. 25. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen próbálj meg több időt szakítani rá. Nem csak kint tudja magát jól érezni. Bent is, a lényeg az, hogy TE foglalkozz vele, érezze a szereteted, tutujgasd stb.. Amúgy annak az órás sétának biztos nagyon örülne.:)
2011. febr. 25. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!