A kutyám egy napja. Megfelelő?
Felkelünk kb. 7-8 között. Nagy séta kb. 1 órás. Reggeli ált. ilyenkor konzervet és főt kaját kap. pihen. tanítás, és majd játszás. este pedig táp. de minden percben velem van és nagyon szeret aludni, de a játszásnál nem jobban :)
...............................................
Viszont ha utazunk akkor biztonsági övvel visszük.
...............................................
Más! Vittük sétálni és mikor megugatta egy német juhász az én kis chihuahuámat behúzta fülét farkát és nem akart sétálni, pedig először mikor kiindultunk olyan szépen jött. :) azóta izgatott a sétától.
uganeez ^-^
csak nekem spiccem van :)
de én sem értem mibaja :/
biztos megilyedt tőle ^^
:D
Nekem mindegy, én csak javasoltam. Viszont nem hiszi azt. Akkor hinné, ha vadászna, de ő a falkavezértől kapja a kaját. Mindegy, mint mondtam, én csak javasoltam, nekem is az állatorvos mondta, hogy ő ezt ajánlja. Mindenki úgy neveli a kutyáját, ahogy akarja, ha normálisan teszi azt. Nem akarok vitázni, eszembe sem volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!