Mi a kulonbseg a fekete és a feher puli kozott?
Figyelt kérdés
2008. febr. 2. 08:48
2/9 anonim válasza:
Ha idősebbek lesznek a fekete puli szőre bevörösödik a fehéré viszont nem.
3/9 anonim válasza:
A fehér jobban koszolódik, a feketét nehezebb megtalálni sötétben.
Meg még egy csomó minden különbség van, tanulmányozd őket!
4/9 anonim válasza:
Paroztasd oket es akkor lesz piros vagy szurke :D
es felteheted azt a kerdest h miert szurke a pulim..:D
5/9 anonim válasza:
Nekem van egy fekete pulim és semmi külömbség nincs köztük csak a színükben.Ja és öregkorukban nem vörösödik a bundájuk általában elkezd a fején fehéredni a szőr.Nekem 18 éves lesz a pulim :)
6/9 anonim válasza:
Igazi matuzsálem,gratulálok hozzá!Hát ...a feketéhez power black magicot ajánlok,a másikhoz meg hippot,ha mosni akarod :D Am semmi nincs a színükön kívül :)
7/9 anonim válasza:
Gének, színek, tenyésztés..., semmi más, csak a színük.
8/9 anonim válasza:
Jah... egyáltalán nem vörösödik be a szőrük ÖREGKORUKRA, csak a fejüknél őszülnek. Csak az olyan puliknál vörösödik be szőrzet, ha állandóan a porba hempereg és összegubancolódik. Ez nem a korral jár. Én már csak tudom, az én pulim most lesz 4 éves.
9/9 anonim válasza:
Nekem volt fekete pulim,most epdig fehér van :) Csak a színükben volt különbség,természetileg mindegyik imádnivaló!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!