Jó választás a puli?
Én már soha nem választanék mást!
A legjobb társa a Kislányomnak! A legjobb barátom, a legjobb edzőtársam, a legjobb házörző és annyi annyi örömet nyújt a jelenlétével, azt azért hozzáteszem, hogy a legnagyobb szinész is /néha./ Szinte nem is kel tanítani, csak beszélni vele,de csak szépen, mert sértődékeny az igazságtalanságot a kiabálást nem szereti.
Én úgy igazán csak a pulival passzolok, így 50 felett már nem az első hever itt mellettem.
Teljesen békés, barátságos (erről "TELJESEN VESZÉLYTELEN" szakvéleménye is van. Egyáltalán nem önfejű, makacs; inkább folyamatosan azt figyeli, az okoz neki (is) örömet, ha együttműködhet. Könnyen, gyorsan, jó kedéllyel tanul és amit tud nagyon biztonságosan teljesíti is. Folyamatos egymásrafigyelő "szem"kontaktussal járunk mindenfelé, póráz nélkül is, ez fővárosban. Félszavakkal, sőt egyszerű, helyzethez illő finom gesztusokkal is könnyedén irányítható. Idegenekkel szemben tartózkodó, de ha barátságos közeledést tapasztal gyorsan elbizalmasodik.
A közhelyekről tagadólag, egyáltalán NEM:
1. ugatós (már tudja, hogy mikor és miért ugathat)
2. harapós (szerfelett békés)
3. büdös (évente kétszer fürdetem lágy vízzel)
4. sokat kell foglakozni a bundájával (április végén lenyírom-lerövidítem, közben 4-5 havonta néhány perces baráti rasztabontogatás)
5. makacs, önfejű (olyan alkalmazkodó, annyira keresi a kedvünket, hogy gyakran már inkább ebből adódnak mosolygtató helyzetek)
Húh ebből, hamar több kötetet tudnék írni a dícséretére! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!