Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megvéd a németjuhász vészhelyz...

Megvéd a németjuhász vészhelyzet esetén?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a németjuhász nem alkalmas vadászatra. De mivel hozzám nőtt nincs szivem lecserélni.. Azt szeretném megtudni, hogy bizhatoke benne ha például séta közben rámtámad egy vaddisznó, hiúz vagy bármilyen féle vadállat?
2011. febr. 24. 19:00
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szerintem is nevelés kérdése az egész védelem dolog, de sajnos egyre több olyan kutya van, amelyik születésétől fogva jellemgyenge és ezekbe temperamentumot lehelni, az nagy meló !

Azhogy megvédene, az fajtafüggő szerintem. Olvastam egyszer, hogy 2 Bordói dog-nak lekellet tudni fogni régen egy kan disznót, amig a vadász lelándzsázta.

Ezeken a véres képeken is nagytestű kutya van szerintem csak kölyök. Ilyennel tényleg érdekes lehet disznóra vadászni !

2011. febr. 25. 11:48
 12/16 A kérdező kommentje:
2 éves kan.
2011. febr. 25. 12:11
 13/16 A kérdező kommentje:
amúgy már szemtől szemben is taliztam hiúzzal, csak azért kérdeztem.. Erdélyben élek.
2011. febr. 25. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:

,,Neked börtönben a helyed barátom állatkínzásért és orv vadászatért!"

Engem te ne fenyegess börtönnel, hanem tanulj meg OLVASNI!!!!

Mert hogy ezt írtam!!! :

,,Egy fórumos emberke olyan helyen lakik ahol nagyon sok a vaddisznó"

Tehát nem az enyém a kutya, és az illetőt se ismerem.

Őket már támadta meg vaddisznó, és azt a sebet disznó okozta.

Az hogy mennyire igaz vagy se majd mindenki eldönti maga.

Ha nagyon be akarsz szólogatni akkor tedd meg, de NE nekem 49% .

2011. febr. 27. 01:14
 15/16 Tündérpor ***** válasza:

01:26

Nincsen igazad. A vaddisznó akkor is támad, ha neked az égvilágon semmi dolgod nem volt vele. Egyszer egy kiránduláson csúnyán odavesztünk volna a kutyánkkal együtt, ha a hangját nem ismerjük fel - furcsa, de egy traktoréhoz hasonlított, így nyugodtan sétáltunk tovább. Csupán az általunk keltett szándékos dobolás ijesztette el és állt tovább. Megjegyezném emellett, hogy egy sarokba szorított "vad"állat bármire képes..

2011. aug. 2. 16:30
 16/16 hell-ikon ***** válasza:

tamash, a német juhász, mint a nevében is benne van, juhászkutya elsősorban.

Az már más kérdés, hogy egyéb munkákra is jól használható, de hivatalosan nem őrző-védő fajta csak arra is alkalmas lehet.

2011. aug. 5. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!