Megvéd a németjuhász vészhelyzet esetén?
Szerintem is nevelés kérdése az egész védelem dolog, de sajnos egyre több olyan kutya van, amelyik születésétől fogva jellemgyenge és ezekbe temperamentumot lehelni, az nagy meló !
Azhogy megvédene, az fajtafüggő szerintem. Olvastam egyszer, hogy 2 Bordói dog-nak lekellet tudni fogni régen egy kan disznót, amig a vadász lelándzsázta.
Ezeken a véres képeken is nagytestű kutya van szerintem csak kölyök. Ilyennel tényleg érdekes lehet disznóra vadászni !
,,Neked börtönben a helyed barátom állatkínzásért és orv vadászatért!"
Engem te ne fenyegess börtönnel, hanem tanulj meg OLVASNI!!!!
Mert hogy ezt írtam!!! :
,,Egy fórumos emberke olyan helyen lakik ahol nagyon sok a vaddisznó"
Tehát nem az enyém a kutya, és az illetőt se ismerem.
Őket már támadta meg vaddisznó, és azt a sebet disznó okozta.
Az hogy mennyire igaz vagy se majd mindenki eldönti maga.
Ha nagyon be akarsz szólogatni akkor tedd meg, de NE nekem 49% .
01:26
Nincsen igazad. A vaddisznó akkor is támad, ha neked az égvilágon semmi dolgod nem volt vele. Egyszer egy kiránduláson csúnyán odavesztünk volna a kutyánkkal együtt, ha a hangját nem ismerjük fel - furcsa, de egy traktoréhoz hasonlított, így nyugodtan sétáltunk tovább. Csupán az általunk keltett szándékos dobolás ijesztette el és állt tovább. Megjegyezném emellett, hogy egy sarokba szorított "vad"állat bármire képes..
tamash, a német juhász, mint a nevében is benne van, juhászkutya elsősorban.
Az már más kérdés, hogy egyéb munkákra is jól használható, de hivatalosan nem őrző-védő fajta csak arra is alkalmas lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!