MELYIK légitársaság szállít KUTYÁT?
Sajnos tényleg nincs más mód. Malévnál kutya össz. súlya (boxot is beleérteve) 5000.-/kg, ha jól emlékszem. Lufthansa, AirFrance, Alel.. mind ilyen összegben mozognak. Modnjuk legalább Te felvihetnéd az utastérbe magaddal :)
Nem marad más lehetőség, mint a szárazföldi közlekedés.
Szia én egy hónap múlva megyek! Én malévval akartam menni, yorkival, de aztán rájöttem, hogy nem adok 60at érte!
Én eurotaxival megyek, hollandfutar.hu, remélem tudtam segíteni!
jajj és bemásolom ide amit a malév írt nekem, igaz már én is feltettem egy hasonló kérdést ott is ott van:
Köszönjük Ügyfélszolgálatunhoz cimzett levelét!
Levelére válaszolva tájékoztatjuk, az állat szállitásának
feltételeiről:
Amennyiben az állat total súlya nem haladja meg a 10kg-ot,
abban az esetben vihető fel a fedélzetre.
Az állatok szállitása előzetes lekérés alapján működik,
telefonos ügyfélszolgálatunkon tudja bejelenteni, legalább
4 nappal indulás előtt.
A fedélzeten szállitható állatok száma korlátozott.
Szükségünk van az állat fajtájára, súlyára ketreccel együtt,
valamint a chip, illetve az útlevélszámra.
Amennyiben az állat/ok szállitását visszaigazoljuk, a repülőtéren
tud fizetni indulás előtt a check-in pultnál az állat/ok tényleges
súlya alapján.
A fizetendő összeg Európán belül 10Eur/kg vagy 2500Huf/kg.
Amennyiben mindenképpen az állattal szeretne utazni,
kérjük jegyét foglaltassa le Ügyfélszolgálatunkon, ahol
az állat szállitásának engedélyezése után is fizetheti
repülőjegyét.
A ketrec háromdimenziós méreteinek összege, amennyiben a fedélzetre
kivánja vinni az állatot, nem lehet több, mint 115cm.
bocsi :D nem hollandfutar....itt a link
Pestről keleti, de ha nem bírod megoldani, hogy elvigyenek oda, akkor érdeklődj náluk, hogy hogy lehetne megoldani!
Én Kiskunfélegyházáról megyek, engem felvisznek Pestre, de Hollandiába a megadott címre szállítanak ha kell!Szintem megéri, 28-30ezerért! És az a jó, hogy este indul reggelre ott vagy! Azért is választottam ezt, mert a kutyám még kicsi és habár lehetne vinni repcsin nem akarom kitenni ekkora stressznek még....
Most tényleg 50 EUR sok egy kutyaszállításért??? Szerintem a Malév olcsó! És pár óra és a kutyus célba ér.
Egy kisbuszos út fárasztó és nem fog neked 15x megállni hogy amikor már nem bírja a kutya meg tudd sétáltatni.
Ennyi idő egy kennelben nem jó a kutyának. Menj autóval és állj meg benzinkutaknál gyakran, hogy tudd levegőztetni, tudjon szaladgálni. Ne ezen spórolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!