Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges, hogy elaltatnak...

Lehetséges, hogy elaltatnak egy kutyát menhelyen?

Figyelt kérdés

Pár hónapja leadtam egy kölyök kutyát menhelyen (nem sintértelep). Fizettem 5000Ft-ot, azt mondták a 2 hét (karantén) lejárta utána persze felkerül a honlapra. Azóta is néha felnézek a honlapra és nincs fent, pedig szokták frissíteni.

Ha elaltatták, kötelesek nekem megmondani vagy kitalálnak valamilyen kamu történetet?

2011. febr. 24. 12:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem...
2011. febr. 24. 13:17
 12/18 Csurmi ***** válasza:
Megkérdezhetem még egyszer miért adtál le egy kutyát a menhelyre? A Tied volt?
2011. febr. 24. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
HEROSZ budapesti menhelyen hivatalosan nem altatnak.
2011. febr. 24. 14:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Találtam a kutyát utcán. Nekem már van 2 kutyám és semmiképpen sem tudtam megtartani.
2011. febr. 24. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet szerencséje volt, és hamar elvitték. Szép kutya volt? Milyen? Elvileg nem altatnak, remélem gyakorlatilag sem.
2011. febr. 24. 18:57
 16/18 anonim válasza:
0%
igen! lehetséges,hogy elaltatták és elég felelőtlen döntést hoztál,hogy beadtad. bármi történhet ott vele.szerintem ha nagyon akartál volna találhattál volna sokkal kíméletesebb megoldást mint a menhely.egy kutya életéről döntöttél.lelkiismeret furdalás?!nem csodálom.
2011. febr. 24. 21:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Nincs lelkiismeret furdalásom, csak valahol érdekel mi van vele. Mellesleg nehogy már én legyek a rossz, azért mert egy kidobott kiskutyát nem hagytam az úttest közepén...Érdeklődtem a környéken,hátha kiszökött, feltettem egy hirdetést interneten. Ennél többet nem tudtam tenni. Se pénzügyileg, se időben nem fér bele, hogy 3 kutyám legyen. Ennyi. Inkább annak papolj, aki kidobta azt a kutyát!!
2011. febr. 24. 21:11
 18/18 Csurmi ***** válasza:
Bocs! Tényleg nem te vagy a felelőtlen! Én nem értem hogy tud aludni az aki magára hagy egy kutyát??? És ha komolyan 600.000 kutya él ma Magyarországon menhelyen akkor nem kevés ember lehet ilyen. Komolyan én nem értem mi a fene van itt. Ez a szám vagy nem igaz vagy valami nagyon félrement a kutyatartással Magyarországon...
2011. febr. 24. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!