Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legjobb kutyatáp? Te...

Melyik a legjobb kutyatáp? Te mivel eteted a kutyád?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
En Brit Care nevu tappal etetem a kutyamat de nagyon draga , es van egy olyan erzesem , hogy az allatorvos azert dicseri ezt , hogy tole vegyuk es gazdagodjon :| Joval dragabb pl a Pedigreenel , s aze nem hinnem , hogy a Pedigree annyira gyenge lenne
2009. febr. 20. 23:49
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Royal cannin-nal etetem a kutyámat de még adok hozzá konzervet is!:D
2009. febr. 22. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy tacskó keverék kutyám van. Ő nem eszik meg akármien kutyatápot, mi az állatorvostól hoztunk neki eledelt amit csak kizáróan állatkereskedésekben lehet kapni. Mi már mindent kipróbáltunk mi lehetne neki jó, nagyon sok ídő kellett mire valamit megevett!! Szerintem ti is próbálgassátok mi ízlik neki jobban!!
2009. febr. 22. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Friskies száraztáp,konzerv,Pedigree száraztáp...

Üdv.: 3 havanese gazdija

2009. nov. 3. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
na frieskies..pedigree...legalább utánanéznél a tápok fajtáinak és tartalmának ha már kutyád van h milyen silány minőséggel eteted..ehh://
2009. nov. 12. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Én Royal Canint adok a kutyámnak, és ez is nagyon jó!
2009. nov. 28. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
nálunk csirkefarhátat esznek és nem fordultak fel gyönyörü a szörzetük és kutya bajuk sincs tőle
2012. szept. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!