Lehet valami baja a kutyámnak sétákon, ha utoljára 4 éve volt beoltva?
Nemsokára be lesz oltva, de addig ugye lehet sétáltatni nyugodtan?
Az első oltások amúgy megvannak.
választani kell...éhen haltok vagy kimész 1-2 hónapra és van
1000-2000 euród amit haza hozol, annyit kilehet bírni, 1-2 hónap itthon aztán megint kint....nem lehet minden olyan, hogy az kényelmes legyen! Párodról biztos tud addig vki gondoskodni, meg a kutyáidról..máris jobban élnétek...az élet erről is szól, áldozatokat kell hozni, meg választani, te azt választod, hogy itthon maradsz akkor meg ne sírj, hogy így élsz!
MINDIG VAN VÁLASZTÁS!
Nem mindenkinek van esélye külföldre utazni, vagy más városba utazni. Gyerek, lakás, állat, család.... nehéz elszaladni
És hiába mondjátok, nem egyszerű állást találni!!!! De aki ilyen jó ebben, az segítsen már az anyukámnak, az unokatestvéremnek, és a nagy bátyámnak munkát találni!
Megköszönném!!
Én nem válogatok,elmegyek akár vécépucolónak is 3 szakmával+érettségivel.
De 40 évesen már nem megyek idegenbe.Pár ismerősöm volt kint,sokukat átb@szták.Pedig az én egyik szakmám keresett külföldön.
Na jó, árulja már el valaki, hogy mi köze van a kérdéshez annak, hogy kinek az anyukája és az apukája hol dolgozik és milyen álláslehetőségek vannak.... Kb. 3 választ kaptam a kérdésemre, a többinek az ég világon semmi köze hozzá. Úgyhogy legyetek szívesek ne itt folytassátok a beszélgetést!
A kutyára pedig van pénzem, egy ismerősömtől kaptam, aki nem oltotta be és nem foglalkozott vele. Annyit tudok róla, hogy kiskorában be lett oltva, de azóta nem.
Köszönöm annak, aki a kérdésre válaszolt!
Teljesen igaza van a kérdezőnek!
Sztem ha elviszed beoltatni, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!