Milyen játékokat ajánlotok, amiket a kutyával lehet csinálni?
húzogatós? :D (otthoni régi törülköző, rongy, póló, vagy lehet venni speckó ilyen húzogatós rongyot (ami állítólag nem szakad el, nekünk rögtön elszakad xDaz első használatnál)
csak vigyázz a fogaira ki ne rántsd!
Nézz szét az ilyen webáruházakban!Ajánlom a KONG termékeket és TRIXIE termékeket is.
Csak arra nagyon vigyázz ha már huzigálós játékot játszol vele, hogy soha ne szerezze meg a rongyot, mindig a tiéd legyen a végén.
De én pont emiatt nem pártolom ezt a típusú elfoglaltságot, hisz ez inkább dominanciaharc semmint játék.
A huzigálós játékkal semmi gond, ha rendben van a rangsor. Speciel én is szoktam játszani a kutyáimmal és semmi gondom nincs belőle, nekem egy staffim és egy ambullom vvan(mindkettő kan kutyus). De van egy játék, ami meg lehet tanítani neki, és nagyon mókás, a neve ebathlon, nézd meg youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=4ADTefy_Ka8
De van még rengeteg játék, még könyv is van belőle, nézd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!