Áprilisban megyünk a kutyámmal Erdélybe, ott olyan helyen leszünk elszállásolva, ahol van egy másik kutya (kölyök). Attól tartok, hogy a kutyám elkaphat valamiyen betegséget a kölyöktől. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
. . . . ugyanis ott nem szokàs a kutyàkat beoltani, csak az évente egyszeri veszteség ellenit kapjàk+féregtelenítés.2011. febr. 23. 12:51
11/15 anonim válasza:
ebben igaza van az előttem hozzászólónak egy kicsit lenéző volt a feltevésed de gondolom nem így gondoltad mert ha így gondolkodunk az utcára se vigyük ki a kutyánkat mert lehet hogy más megfertőzi.a mi kutyánkat kel beoltani és akkor nincs gond
12/15 A kérdező kommentje:
A tudatlanság nem egyenlő a lenézéssel!
2011. febr. 23. 13:40
13/15 zsuzsabazsa válasza:
Vigyél féreghajtót és add be az ottani kölyöknek.
14/15 Girlnextdor válasza:
te nem tudatlan hanem siman bunko vagy! legalabb ne hireszteld hogy te is Erdelybol valo vagy!!!csak tudatom veled 3kutyam van es ok is megkapnak minden oltast es feregtelenitest, bolhak elleni cuccokat...mindent amire szukseguk van!nem vagyunk mi sem lemaradva a vilagtol hidd el "miss magyarorszagrol valo okos kislany"
15/15 A kérdező kommentje:
Na idefigyelj te miss utolsó! Úgy látom, neked nem a kutyám iránti aggodalmaddal van baj, hanem teljesen mással, de ebbe nem mennék bele!
Először is, A STíLUS MAGA AZ EMBER! Ezt jól vésd a fejecskédbe, talán egyszer majd értelmezni is tudod!
Másodszor, a nagyszüleimnél van a kutyus és tudom, hogy nincs oltása, nincs védve élősködöktől, stb. Tehát én nem csak feltételezem, hanem TUDOM!
Bocs, hogy kezdő, de annál elhivatottabb gazdiként ezt megmertem kérdezni!
Soha nem értettem azokat az embereket, akik itt az oldalon élik ki rejtett agressziójukat, de talán még van remény.
35N
2011. febr. 23. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!