Sajnos a kutyám már nem él, és nagyon szeretnék egy ilyesmi kutyát.Amikor kaptam ezt a kutyát, a gazdája azt mondta hogy vizslakeverék lehet.Szerintetek tényleg van benne vizsla?Már nagyon sok képet néztem keverék kutyákról, nagyon sok hasonló van, de egy sem ilyen.És ebben szeretnék segítséget kérni, hátha ti tudnátok segítséget.
elképzelhető hogy vizsla, kopó meg valami kisebb termetű keverék... de a kopó az tuti...
Szerintem ne ragaszkodj pont ilyen kutyához, mert folyton a másikat fogod keresni benne, és folyton csak a csalódás lesz hogy nem Ő az, és ezt a kutya is érezni fogja.
De ez egy elég gyakori szín változat, én majdnem ugyanilyet is találtam, más más típusú kutyát is, nem tudom hogy a szív, vagy az alkat az amihez jobban ragaszkodsz, belinkelem neked:
Köszönöm szépen:)Tényleg rengeteg hasonló kutya van ebből a színválasztékból, de szerintem is a legjobban a kopó keverékhez hasonlít:)Nálam inkább mind a kettő dominál, a kinézete is és az hogy milyen volt legbelül:)Nagyon szerettem őt, mindig védelmezett minket, és csak az számított neki, hogy minél jobban a közelünkben legyen, mindig kereste a kiskaput, hogy hogy tudjon velünk lenni:)Még azon gondolkoztam, hogy vennék egy fajtatiszta erdélyi kopó kutyát, csak nem tudom hogy merjem e mert azt írják róla hogy eléggé szökős fajta hogy a szagot fog.Szerintetek?Ha valaki esetleg még elolvassa, és ismeri ezt a fajtát, azt megköszönném ha válaszolna:)
2011. febr. 23. 12:18
14/19 anonim válasza:
Mivel vadászkutya hatalmas a mozgás igénye, tehát ha nincs lefárasztva testileg-agyilag akkor bizony megindul... benne van az ösztöneiben a vadászat, a munka, tehát kizárólag családi kutyának szerintem nem való, valami sport kell neki.
2011. febr. 23. 14:08
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)Akkor nem nekem való, mert arra nincs sajnos időm hogy sportoljak vele, akkor keresek egy nyugodtabb természetű kutyát.Köszi mégegyszer.
2011. febr. 23. 15:08
16/19 zsuzsabazsa válasza:
Az hogy a színezete hasonlít a kopó-hoz az biztos.
Kopót mostanság nem is igen látni.
És érdekes a menhelyek meg tele vannak ilyen jellegű kutyákkal.
Szerintem nincs benne kopó. Valami más és több féléből van összegyúrva. Meg a szőre is rövid. Lehet akár tacskó is benne, meg dobi, meg roti is, de nem közvetlen, akár vizsla is.
2011. febr. 23. 18:50
17/19 anonim válasza:
valaki írta, hogy tuti nem tacskó mert nincsenek kicsi görbe lábai, annak üzenném, hogy nekem is tacsi keverékem van, és egyáltalán nincsenek kicsi görbe lábai :)
2011. febr. 23. 21:22
18/19 zeusz4 válasza:
Hát nem tudom mért gondolja itt elég sok ember hogy tacskó van egy ekkora méretű kutyában.Én doberman és német juhászra tipelnék,unoka tesómnak volt német juhász doberman keveréke és detó így nézet ki csak az kan volt és magasabb.
2011. febr. 25. 11:29
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, erre a párosításra nem is gondoltam még, de lehet benne valami:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!