Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Újfoundlandi vagy Golden...

Újfoundlandi vagy Golden retriever?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Ti melyiket váalsztanátok a helyemben?:)
2011. febr. 22. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindkettőt imádom, de én Goldifan vagyok, egyszerűen elbűvöl mindkét mindkét fajta,de én a goldit választanám.:)

2011. febr. 22. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Húú, hát nekünk mindkettő van :) És egyszerűen imádom őket :) Én nem tudok választani, de ajánlom őket :))
2011. febr. 22. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia én mikor két faj között tanakodtam összeírtam a előnyeit és a hátrányai és aszerint döntöttem.

De én amúgy az Újfundlandit választanám régebbi emlékeim miatt:D

2011. febr. 22. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Két remek fajtáról van szó,de szerintem..

Újfunlandi. :)

2011. febr. 22. 18:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekünk is régen Újfoundlandink volt... :)
2011. febr. 22. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a "nagy fekete medvét" választanám mindenképp. :)
2011. febr. 26. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyon értelmes okos és tanulékony fajta.Nem véletlen használják mindketöt mentőkutyaként.Tényleg ird össze az előnyöket hátrányokat.Mondjuk nekem nagyon egyenlő a kettő.
2011. febr. 26. 17:56
 8/10 anonim válasza:
Golden retriever nagyon népszerű, ezért aztán iszonyatosan túltenyésztett fajta, tele genetikai hibákkal (hajlamos rákra, csípőprobléma, szemprobléma, bőrprobléma, etc. Ha esetleg tudsz angolul: [link] Ezért én az Újfoundlandit választanám... Vagy a kettő keverékét, mert a "korcs" kutya, mindig sokkal egészségesebb, mint fajtatiszta társai, így aztán évekkel hosszabb ideig élvezheted társaságát:-)))
2011. febr. 27. 07:03
 9/10 anonim ***** válasza:

hát igen, a golden retriver nagyon túltenyésztett... szegény kis fajta :\

én mindenképpen ujfullandit választanám, az én kutyám ujfullandiből lett kitenyésztve, tehát azt is tudnám ajánlani, ugyanis a színe az goldenes, maga a kutya viszont ujfullandis :D (leonbergi a kutya fajtája)

nade az ujfullandi az szerintem jobb választás, pláne hogy volt is neked :D

2011. febr. 27. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:
na milyet választottál? :D
2011. aug. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!