Mikrochip regisztráció?
Figyelt kérdés
Itteni állatorvosunk elég szerencsétlen ( ma bejött oltani a bernimmet,és közölte,hogy de aranyos rotweiler...no comment ).Azt se tudja,mi az a mikrochip kb. Viszont én chippel vettem kiskutyust,és szeretném regisztráltatni. Hogyan tudom megtenni? Valami adatlapot kell kitöltenem,aláiratni az állatorvossal? Az baj,ha nem az az állatorvos regisztrál,aki beültette a chipet? Gondolom a petvet-ről letölthető adatlapon a tulajdonosváltást kell bejelölni ilyenkor. Hova kell ezt a lapot beküldeni küldeni?2011. febr. 22. 18:29
11/11 anonim válasza:
Az állatorvosoknak van leolvasójuk, így bármelyik tudja regisztrálni, nem kell az, amelyik beültette. Ott kell kitöltened egy lapot, és regisztrálja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!