Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák fülét mennyiért vágják?

A kutyák fülét mennyiért vágják?

Figyelt kérdés

Mennyibe került kutyátok fülvágása, és vidéken vagy a fővárosban műtötték?

Állítólag vidéken olcsóbb.

2011. febr. 20. 15:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nekem is jobban tetszik a vágott fül ezeknél a kutyáknál.

Nem bántam meg a fülvágást. Ha lesz kölyök annak is ki lesz hegyezve a fülije.

2011. febr. 20. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
a te füled kéne levágni te ********* mi abba jó?! csakmert te megteheted,de ha az állat megharap fel vagy háborodva?! undorító az ilyen "ember" mind
2011. febr. 22. 19:26
 13/19 A kérdező kommentje:

Állat engem csak is úgy harapott meg, hogy az én hibámból, amikor a kutyámat megtámadta egy nagy testű keverék, a kutyám meg visszaverte, és nem akarta elengedni a másikat. Így amikor le akartam szedni a dögről az a ro..dt kutya megharapott, ám nem a kutyára voltam mérges hanem a kö...g gazdájára, hogy nem volt képes pórázt tenni a ro...t kutyájára közterületen.

Ebből tanulván többet nem nyúlkálok verekedő kutyák közé, még akkor se ha kutyám netán megöli a másikat. És akkor is jól jött hogy nem volt füle az én kutyámnak, egy karcolás nem volt rajta.

És igen fel voltam háborodva, hogy ilyen f...sz emberek vannak, hogy rám vonatkozik a szabály egyesekre meg nem!!!

2011. febr. 22. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
ha rád is vonatkozik a szabály,akkor miért nem tartod be az állatvédelmi törvényt ?! ha nincs a standardjébe akkor nem vágathatod le
2011. febr. 23. 14:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Én semmilyen körülmények között nem is vágnám le mert nem értek hozzá. A műtétet állatorvos végzi ( általában ).

És ki kell ábrándítsalak, kutyám a ,,fajtajelleg típusba tartozik", nekik mindig is vágni fogják a fülüket.

2011. febr. 24. 15:56
 16/19 anonim ***** válasza:
55%!Aki nem ért hozzá az ne okskodjon!
2011. febr. 25. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
attól méghogy lepontoztok mert nem tetszik a válasz,nem vagytok okosabbak
2011. febr. 25. 13:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Te meg alapból hülye vagy mert olyan baromságokat írsz hogy az már fáj.
2011. febr. 25. 13:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Az 56% -ot nem itt szedted össze.

Lehet normálisan is véleményt írni, és tudni kell mit hogyan mikor ír az ember. Tehát te olyan válaszokat adsz ami csak ennyit ér.....

2011. febr. 26. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!