A kutyák fülét mennyiért vágják?
Mennyibe került kutyátok fülvágása, és vidéken vagy a fővárosban műtötték?
Állítólag vidéken olcsóbb.
Nekem is jobban tetszik a vágott fül ezeknél a kutyáknál.
Nem bántam meg a fülvágást. Ha lesz kölyök annak is ki lesz hegyezve a fülije.
Állat engem csak is úgy harapott meg, hogy az én hibámból, amikor a kutyámat megtámadta egy nagy testű keverék, a kutyám meg visszaverte, és nem akarta elengedni a másikat. Így amikor le akartam szedni a dögről az a ro..dt kutya megharapott, ám nem a kutyára voltam mérges hanem a kö...g gazdájára, hogy nem volt képes pórázt tenni a ro...t kutyájára közterületen.
Ebből tanulván többet nem nyúlkálok verekedő kutyák közé, még akkor se ha kutyám netán megöli a másikat. És akkor is jól jött hogy nem volt füle az én kutyámnak, egy karcolás nem volt rajta.
És igen fel voltam háborodva, hogy ilyen f...sz emberek vannak, hogy rám vonatkozik a szabály egyesekre meg nem!!!
Én semmilyen körülmények között nem is vágnám le mert nem értek hozzá. A műtétet állatorvos végzi ( általában ).
És ki kell ábrándítsalak, kutyám a ,,fajtajelleg típusba tartozik", nekik mindig is vágni fogják a fülüket.
Az 56% -ot nem itt szedted össze.
Lehet normálisan is véleményt írni, és tudni kell mit hogyan mikor ír az ember. Tehát te olyan válaszokat adsz ami csak ennyit ér.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!