Miért szólják le? (Bőv. Lent)
Olvasgattam ( itt a gyakorin) hogy a havanesek buta fajták. Bezzeg a yorkik! Mejiket szereted jobban? Miért?
Én a havaneseket jobban szeretem mint a túl tenyésztett vicsorgó divat sz.rokat. Bocsi akinek yorkija van! Nekem havanesem van. Imádom őt!
Nekem havanese-m van, én is imádom, bár tény, hogy nagykutyát vettünk volna, ha nem laknánk panelban. De nem baj, vele is meg vagyok elégedve, nagyon jólnevelt. Nem dicsekszem, de a környéken a kutyások engem dicsérnek, hogy milyen jól nevelem a kutyámat, hogy a többi kiskutya fél a nagyobbaktól, de az enyém még beléjük is köt. Nagyon büszke vagyok a kutyámra, és igyekszem mindent megtenni érte, de nem kényeztetem el, tudja a határokat. yorkshire terriert csak azért nem vennénk, mert egy nap vagy 5X rálépnék, szval lehet hogy a 3. napot nálunk nem élné túl egy olyan pici kutya.
Az 100%-ig igaz, hogy a kiskutyákat a többség nem neveli meg(tisztelet a kivételnek), és hogy agyon vannak szaporítva.
De belőlük is lehet álomkutya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!