Melyik a kedvenc fajta kutyátok?
Figyelt kérdés
Linkeljetek képet is (:2009. febr. 13. 20:07
11/47 anonim válasza:
amerikai staffordshire terrier, bullterrier, komondor,német dog, pit bull, német juhász, német törpe pinscher...google!!!
12/47 anonim válasza:
Labrador, a legjámborabb kutya, és a legokosabb. nekünk is labink van most először, és ezután is csak ilyen lesz, mert a legjobb kutya! Teljesen problémamentes!!!
13/47 anonim válasza:
Mudi! :D Senkit nem láttam még gyorsabban tanulni, nekem 3 szukám van sosem verekszenek, és mindig szót fogadnak (még akkor is amikor tüzel és kanok hemzsegnek)! :D
14/47 anonim válasza:
A cavalier king charles spániel. Számomra ez a fajta maga a tökély!:)
15/47 anonim válasza:
Nekem ez:
(nem divatkutyák,de számomra a legszebbek)
http://www.youtube.com/watch?v=WwJXYLpWTAc&;;feature=channel..
16/47 anonim válasza:
ez szörnyű...felkavaró!!!2 percnél tovább nem bírtam nézni.nem értem az embereket...ha valaki most látná mi jár a fejemben, h mit tudnék ezekkel az emberekkel csinálni
19/47 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!