Mi a baja? Én csinálok valamit rosszul?
Sokan mondják, hogy ez normális fiatal kutyánál, hát szerintem nem az, le kell nevelni róla. Ha ezt csinálja rögtön hagyd vele abba a játékot, és tudomást se vegyél róla. Vagy rászólsz határozottan hogy NEM! Vagy ha van a kezed ügyében valami akkor egy kicsit a fenekére sózhatsz vele, és közben mondani hogy nem!
Nincs baja a kutyának, csak uralkodik, és a játszópajtásának tekint gazdi helyett. De már egy éves, és tudatnod kell vele ki a főnök.
Mindenképpen gyors közbeavatkozás kéne.
Jönni fog, vagy már itt is a tini korszak és a falkán belüli hatalmi helyezkedés.
Ismerősnél a foxi összement az ónémetjuhásszal, eredményképpen lett két elzárt rész a két kutyának.
Előző vagyok.
Talán egy kicsit elnéző voltál vele, de minden kutyánál eljön az a pont amikor elkezdi feszegetni azokat a bizonyos határokat, hogy meddig mehet el.
Ha most nem leszel vele következetes és határozott később sokkal nehezebb lesz megnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!