A Bewi Dog hány % húst tartalmaz?
A kölyök konzervre azt írják 100%, ami valóban lehetséges, de azt is tudni kell hozzá, hogy annak a 400 vagy 1200 gramm tápnak ami egy konzervben van kb. 70%-a víz!
Száraz tápoknál az átlag a 30-40% hús (jobb tápok átalaga)...ahogyan elnéztem van benne bőven állati és nővényi melléktermék, és magvak, ami alapján én 30 körüli %-ot tippelnék. De ez csak tipp!
a 80-90% viszont kizárt!
Hello!
A Bewi Dog a két legjobb kutyatáp közé tartozik (a másik a Belcando). Én az utóbbit etetem a kutyámmal. Nem tudom ki hogy van vele, és hogy az előző válaszolók láttak-e már egyáltalán Bewi dog tápot vagy konzervet, de megsúgom, hogy a konzervben 80-90% szín hús van. Amit a boltban megveszel, annak 70-80%-a víz, de ha megnézel egy Bewi dog konzervet, az összefüggő "hústömb"...mint a löncshús, amit a boltban veszel. Az illata is milliószor jobb mint azoknak, amit a boltban megveszel. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. A konzervnek két fajtája van: az egyik a szaftos húskonzerv, ebben a hústartalom max 80%, a másik a színhúsos konzerv, ennek a hústartalma max. 90%. Ha egy szinten lenne a Pedigree-vel vagy bármi más boltban kapható táppal, feltételezem nem annyiba kerülne, amennyibe kerül. Ha a kérdező ilyet szeretne etetni a kutyájával, csak bíztatni tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!