Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vemhes kutyám hője leesett 1...

Vemhes kutyám hője leesett 1 teljes fokot. Várhatóan szülni fog napokon belül?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel 39 fokot mértem, és ma reggelig fokozatosan lecsökkent 38-ra. Vélemények?? Lehet hogy hétvégén már szülni fog? Nálatok hogy volt?
2009. febr. 13. 11:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap este végül elvittem a kutyát egy másik állatorvoshoz (mert aki legutóbb nézte, elég fura volt, kábé annyit értett ránézésre a kutyához, mint én), és megultrahangozták. Hát kiderült, hogy álvemhes volt a kutya, és teljesen üres. Úgyhogy most eléggé ki vagyok akadva, mert nagyon vártuk a kiskutyákat, ehhez képest egy darab sem lesz. A kan kutya tulajával már felvettem a kapcsolatot, és kiderült, hogy közvetlen a mi szukánk előtt fedezett egy másikat. Úgyhogy becsapva érzem magam minden szempontból :(

2009. febr. 14. 08:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a kan tulajdonos egy állat lehetett. Kihajt szegény kutyákból mindent:S Pont ezt irtam egy hasonló kutyás cikkben mit vár az ember az átlag embertől ha közben a tenyésztők ezt csinálják:S Tudod 2 fedeztetés között 24minimum de ajánlott legalább 48 órának eltelnie. Ne érezd magad becsapva kérd vissza a fedeztetés árát. Egy valamit nevére adó tenyésztő visszaadja majd. Ha nem teszi nem is igazi tenyésztő inkább pénzéhes szaporitó. Van ahol ezt úgy oldják meg (a rosszabik eset) hogy legközelebb ingyen fedeztetnek a kanjukkal. Hát én nem igazán kérnék belőle... Nem tudom helyileg merre lax de több nagyon szép kan is van az ország egész területén. A testvérem pl 80 km-t utazott harcra, hogy a kan amivel fedeztet megfeleljen az elvárásainak. (neki bleiheim cavija van) Ismerek olyat akinek több kanja van 3 db kutya de mind fajtagyőtes más más vérvonalból. Itt biztos nem fog olyan helyzet fent álni hogy a kutyus lelkét kihajtva naponta többször fedeztetnek.
2009. febr. 14. 09:55
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát az biztos, hogy semmiképpen nem fogom ugyanezzel a kannal fedeztetni. Még nem egyeztünk meg hogy legyen, most várom a kantulaj válaszát, a fedeztetés összegének visszafizetéséről. Majd meglátjuk, nem fűzök túl sok reményt hozzá.

Viszont, ha te tudsz ajánlani pár normális helyet, ahol fedeztetnek, szívesen venném, ha megírnád priviben :)

Legközelebb nyáron tüzel majd a kutya, szeritem akkor is megpróbálkozunk, de addig találnom kell egy sokkal normálisabb helyet.

2009. febr. 14. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát ha van némi tartás benne visszaadja az összeget. Ezt általában még a legutolsó szapiritó is megteszi. Van több hely ahova viheted ahol referenciával rendelkező kutyák fedeznek.

Néhány közülük: (a googleba beirod a kennel nevét s megtalálod)

Slippy star kennel, Akvamarin kennel, Szőlőhegyi Bitangüző kennel, Besevári Szivárványos kennel, Fall for in love kennel, Pearl of England kennel, Quilymon kennel, Unipress kennel, Magic Stars kennel, Sweet little dog kennel, King charles kennel,Várendorfi Kennel, from Flawless Carriens

2009. febr. 14. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia.(első vagyok)

az az orvos ránézésre mondta meg,hogy vemhes?szép!az enyémnek megnyomkodta a hasát,azt mondta onnan tudni,ha vemhes,akkor valami labdaszerű valami lesz a méhénél.(gondolom a méhe megdagad).

az alap lenne,hogy visszaadja a pénzt a kan gazdája.felelőtlen hülye ember lehet!

2009. febr. 14. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Én még annyit hozzáfűznék, hogy legközelebb állapodjatok meg abban, hogy csak akkor fizetsz, ha már szült, akkor nem érhetnek meglepetések.
2009. febr. 16. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Csendben annyit kérdeznék, hogy ha 1)ennyire nem értetek a kutyákhoz, miért akarjátok szaporítani, 2) egyáltalán miért akarjátok szaporítani, iszonyú sok kóbor kutya van.
2009. febr. 16. 19:55
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat, már megoldódott a probléma, megbeszéltem a kan tulajával, hogy legközelebb ingyen fedeztet. Pénzt nem hajlandó visszaadni.

Legutolsó válaszoló: Már ne is haragudj, de miért gondolod, hogy nem értek a kutyákhoz? Az álvemhességet más sem vette volna észre mert még az állatorvost is megtévesztette. Pedig ki is tapogatta, és mégis. Úgyhogy kikérem magamnak a dolgot!

Más: nekem mi közöm van a kóbor kutyákhoz? Menj el menhelyre és hozz ki amennyit csak bírsz, ha mindenről csak ez jut eszedbe. Az én kutyáim eddig még mindig normális helyre kerültek, főleg hogy olyan fajtát tenyésztek, ami nagyon keresett, ritka. Tudtommal egy darab sincs mo-i menhelyen.

2009. febr. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!