13 éves puli. Meddig húzza még?
Figyelt kérdés
Hány évet bír még szerintetek ?2011. febr. 17. 21:48
1/17 anonim válasza:
átlag 14 év a kutyák élettartama, szal max 2-3.
2/17 lili977 válasza:
nem tudom pontosan de a nagypapámnak pulija volt és 15 évesen halt meg szegény de nem tudom pontosan :DDD
3/17 anonim válasza:
Szerintem fölösleges egy olyan dolgon gondolkodni amit ugyse tud senkise megmondani.
4/17 anonim válasza:
egy ismerősömnek a kutyája min 20 évet élt, de lehet hogy többet.. és még mindig él
tacskó amúgy
szóval ki tudja...
5/17 anonim válasza:
a kutyák átlag életkora 17 év..kitudja lehet hogy holnap meghal de az is lehet h 7 év múlva.!
6/17 anonim válasza:
nagyon el vagy tévedve utolsó.
17???
nagytestűeknél 9, 10
kistestűeknél 12, 13
7/17 anonim válasza:
Nagyszüleim németjuhász méretű keverék kutyája körülbelül 25 évet élt! Van fotó is róla amin édesapámmal vannak lefotózva, akkor volt apa 10 év körül és a kutya is rajta van a képen. 6-7 éve halt meg a kutyus.
8/17 anonim válasza:
palotapincsink van és 10.szülinapomra kaptam.Most vagyok 25 éves és bár már le van lassulva de még nagyon jol van.
9/17 anonim válasza:
Nekünk a pulink az 15 évig élt. A Palotapincsink pedig 26 évig élt (1984-2010)!!!!!(nagyon szerettük, sajna tavaly elpusztult)
10/17 anonim válasza:
Szerintem még 2-t simán, ha odafigyeltek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!