Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fél év alatt el lehet érni...

Fél év alatt el lehet érni olyan szintet az agilityben, hogy elmehessek egy versenyre?

Figyelt kérdés
Lesz egy verseny augusztusban amire szeretnék elmenni. No nem kell valami nagy dologra gondolni, mert tisztában vagyok vele hogy az nem menne olyan könnyen. De ez csak egy kisebb verseny. A kutyám már felnőtt. Van neki engedelmes vizsgája és az akadályokat külün-külön ismeri, a szlalomot is tanitottam neki otthon. Ha most elkezdenék járni tanulni akkor vajon milyen szintre érnénk addigra?
2011. febr. 17. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Simán. Milyen fajta a kutyus?

Ezért egy jó edzővel, normális pályán (lsd. szabvány akadályokkal) sokkal jobb eredményt tudnál elérni mint otthon.

2011. febr. 17. 16:31
 2/3 IGCM ***** válasza:

Nem za eredmény számít -.-

Arra figyelj,hogy ne hajzsd túl a kutyát!

Egyébként mindenképpen menj el rá mert nagyon jó tapasztalatot fog nyújtani neked is és a kutyának is.Vedd úgy,hogy élesben gyakoroltok :D

2011. febr. 17. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Eddig csak úgy tanitgattam neki de nem akartam itthon agilityzni vele. Ha úgy döntök hogy megyünk a versenyre akkor el fogom vinni kutyaiskolába ( amúgy is el fogom csak akkor nem most azonnal). Amúgy mudi a kutyám.
2011. febr. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!