Kell fizetni az állatmenhelyen, ha örökbe akarok fogadni egy kutyát?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 21:26
1/14 anonim válasza:
Tudtommal csak az ivartalanitás árát.
2/14 anonim válasza:
Ez menhelyenként változó. Nekünk az oltás+féreghajrás árát kellett kifizetni, ami 4000 Ft-volt.
3/14 anonim válasza:
Nem mindehol, általában egyátalán nem. De olcsóbban megúszod így is, mint egy fajtisztával.
4/14 anonim válasza:
A menhelyeken kell fizetni az örökbe fogadáskor. Egy kutya, mire gazdához kerül, jelentős összegben van (kezelések, oltások, ivartalanítás stb.), aminek az ilyenkor kért adomány egyébként csak töredékét fedezi.
5/14 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy nem kell fízetni a legtöbb helyen
6/14 anonim válasza:
A menhelyek 0 azaz nulla forint állami támogatást kapnak. Csak arra a pénzre számíthatnak, abból kell fenntartani magukat, amit adományként kapnak. Tudod mennyibe kerül akár több 100 kutya etetése naponta? És a többiről most ne beszéljünk.
7/14 anonim válasza:
Tőlünk semmi pénzt nem kértek, sőt, fölajánlották, hogy pár hónap múlva ingyen ivartalanítják nekünk, csak vigyük el.
8/14 anonim válasza:
Én fogadtam örökbe kutyát menhelyről és csak az oltás árát kérték el. Amúgy sűrün látogattak minket a menhelyről,hogy jól tartjuk e a kutyust és akárhányszor jöttek ellenőrizni,mindig hoztak ennivalót,pedig nem voltunk rászorulva és még kötelességük sem lett volna "etetni" a kutyát.
9/14 anonim válasza:
Nem kell fizetni, de örülnének egy kis pénznek, vagy természetbeni adománynak.Igyekeznek látogatni a kutyust, hisz kísérleti állatnak vesznek onnan kutyát , sőt egyéb borzalmas célokra sajnos:(
10/14 anonim válasza:
A mi városunkban sem kell fizetni, pedig oltva, féregtelenítve lehet a kutyát elhozni.
És ők csinálják jól, mert hetente 2-3 kutya gazdára talál.
Sőt, még pár hét múlva meg is nézik, hogy jól bánnak e az elvitt állattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!