Milyen ebrendelet van életben a 2. ker. Ben?
Szánalmasak ezek az ebrendeletek....
Látszik h olyanok hozták akik csak az iskolai tankönyvben láttak utoljára kutyát :o( Szégyen.
Ez az egyetlen értelmes rész benne:
"Támadó vagy kiszámíthatatlan
természető ebet csak szájkosárral
szabad vezetni.
A rendelet a felsorolás jellegű
megoldással szemben mellőz mindenféle faji megkülönböztetést, és az eb
tulajdonosának, felügyeletét ellátójának
a felelősségévé teszi ebben az esetben is az eb természetének, viselkedésének ismeretét és annak megfelelően
a szájkosár alkalmazását. "
Mostmár csak azt nem értem, hogy ha BP-en sétálok a kutyámmal, akkor figyelnem kell a térképet, hogy mikor lépek át egyik kerületből a másikba, hogy a szájkosarat feltegyem, vagy esetleg levehessem? Tényleg idióták!
Igen a póráz is kell a szájkosár mellé.
Még láttam olyan ebrendeletet is, hogy a vizslát is kötelezték szájkosár viselésére.
Az hiszem ezt vidéken láttam.
Sajna az önkormányzatok egyénileg alakítgatják az ebrendeletet.
A másik, h 50 centi az semmi.... Egy beagle-nél magasabb keverék már 50 centi fölött van nagyjából. Nevetséges marmagassághoz kötni.
Tényleg a vizsgarendszer lenne a megoldás, nem pedig az ilyen ál-rendelkezések. Ezzel nem érnek el semmit. Azon kívül h adnak a szarnak egy pofont és van miért - mondva csinált indokokkal - bírságot kiszabni. Az igazi probléma megoldása meg szőnyeg alá van söpörve ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!