Van valakinek fedező fajtatiszta mopsz kanocskája?
Figyelt kérdés
Van egy hölgyemény mopszom aki szexpartnert keres!Ha valaki rendelkezik megfelelő ifjú mopsz úrfival légyszi írjon!2009. febr. 12. 11:51
1/5 anonim válasza:
hát attól függ mikortól fedezhet a mopsz fiu,mert nekem van egy de sztem még kicsi,5hónapos lesz.ha nagy lesz remélem taliznak majd:)
2/5 anonim válasza:
hát igen,még egy év kell a fiucskának!
3/5 anonim válasza:
Csak egy jó tanács - ha már kölykökre adnád a fejed:
Reméljük törzskönyves és tenyészszemléje is van a hölgyeménynek, valamint örökletes betegségektől (harapási rendellenességek, csípőizületi diszplázia, PRA stb.) menetes - és ezt az ifjú mopszlitól is elvárja ;o)
Feltételezem, hogy a gazdi szereti annyira a fajtát, hogy nem terhelné az állományt olyan egyedekkel, akik betegek lehetnek, ill. a származásuk tisztázatlan.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem van egy 4 éves nagyon szép mopszom. Remélem aktuális még a dolog,nagyon szeretnék a kutyusomtól kis kölyköt! Ja, amúgy Tatabányaiak vagyunk.
5/5 anonim válasza:
Én Budapesti vagyok és van egy gyönyörű 2 éves 2hónapos fiúcskám, Eriknek hívják, ha aktuális még a fedeztetés, akkor jelentkezz! ;-) itt az adatlapja a Drágaságomnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!