Minikitty kérdése:
Milyen fajtájú kutya illik hozzám?
Figyelt kérdés
Első sorban őrző-védő kutyát szeretnék, nembaj ha nem szereti a gyerekeket és minél nagyobb annál jobb. Fontos, hogy idegenekkel szemben bizalmatlan legyen és lehetőleg egygazdás.2011. febr. 13. 19:34
11/21 xnorkax válasza:
Kuvasz, Komondor, Rottweiler, Dobermann, Cane corso, Fila brasileiro, hirtelen ennyi jutott az eszembe :D
12/21 anonim válasza:
Van Staffim, hát olyan kendő kéne: I love postmen! Ugye értitek?? Sztem amstaff,argentin dog,német juhász!!
13/21 A kérdező kommentje:
Megvan a fajta!!!: Kuvasz
Nagyon várom a komikat "Mit tudtok a kuvaszokról?" kérdés alatt. Olyanok, akik értenek a kutyákhoz, kuvasz gazdik,...stb. véleménye érdekel!!!
2011. máj. 17. 14:32
14/21 A kérdező kommentje:
u.i. Köszi, hogy ilyen sokan írtatok!!! :)
2011. máj. 17. 14:33
15/21 anonim válasza:
valószinüleg a kuvasz tenyésztők értenek a fajtájukhoz. Vedd fel a kapcsolatot egy tapasztalt tenyésztővel :-)
16/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, de azért érdekel más emberek tapasztalatai, véleményei is. :)
2011. máj. 20. 15:58
17/21 anonim válasza:
Cane corso vagy bordeuxi
legalább 50.ezer mind2 de én is szeretnék iylet biztos hogy jól fogsz járni velük :D
18/21 A kérdező kommentje:
Szép kutyák és a jellemük is megfelelő, csak én nagyobb fajtára gondoltam (már megvan a fajta).
Köszi, hogy írtál, remélem teljesül a vágyad és lesznek ilyen kutyáid! ;)
2011. máj. 20. 16:41
19/21 anonim válasza:
Olvass bele ebbe a fórumba, szerintem minden kérdésedre megkapod a választ:
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :)))
2011. máj. 20. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!