Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Orijen Puppy vagy más?

Ninna ♥ kérdése:

Orijen Puppy vagy más?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mint szerintem már sokan olvastátok a hírt, van még egy kiskutyám, egy most kb. 3 hetes kis border collie, akit egy bokorban talált meg kidobva a nagyobbik kutyám. Most nem ecsetelném a helyzetet tovább, akit érdekel, az megtalálhatja a kérdést, elolvashatja a történetünket.

A kutyus elkapta a babéziát, sikerült túlélnie, holnaptól már megpróbálkoznék a szilárd ételre szoktatással is. Természetesen felengedve vízzel, pépesítve kapná a tápot. A nagyobbik kutyám Orijen 6Hal-at eszik, a nálam lévő kis német juhászkutya is, és a kicsinek pedig arra gondoltam, hogy az Orijen Puppy-t megpróbálnám neki adni az állatorvosi tápszer mellett.

Nincs tapasztalatom a pár hetes kiskutyák étkeztetésében, szóval a kérdésem az lenne, hogy jó lenne-e neki az Orijen Puppy, vagy valami más táppal próbálkozzak. Sokan ajánlották a RC Starter tápját, de nem tudom, nem igazán jó a beltartalma, legalábbis felnőtt kutyának nem jó az ideális fejlődéshez. Kölyöknek nem tudom, mit adjak. Ha valakinek lenne tapasztalata/tanácsa tápügyben, hogy mi lenne a legjobb a kiskutyának első szilárd ételeként, akkor azt megköszönném. Pár óra múlva indulnék vásárolni, és meg tudnám akkor venni a tápot, bármiről is lenne szó.

2011. febr. 13. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó választás az Orijen puppy.
2011. febr. 13. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szuper választás, nálam is ezt eszi egész pici kora óta és nagyon szereti:-) Sok örömöt a kiskutyához!!!
2011. febr. 13. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

hogy van a kiskutya?

tudsz róla képet mutatni?

szerencsés vagy a sors iróniája borderes kis border bébit talál :D

2011. febr. 13. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, marad az Orijen Puppy! Ma már megkínáltam belőle, agyon pépesítve, de nagyon ízlett neki, megette az összeset :) Állatorvost hívtam, nagyon örült neki, most már biztosan megmarad a kutyus. Szerencsénk volt ezzel a babéziával, hogy hamarabb elkaptam.
2011. febr. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!