Tényleg a CHAPPI száraz kutyatáptól gyengült le, a
Labrador kutyusom?
Figyelt kérdés
Most más kutyatáppal etetem, és látványosan jól érzi magát. Abbahagytam a chappi-t Nála, mert kórházba került 3 palack infúziót kapott, és rengeteg gyógyszert. Szegénykébe hálni járt a lélek:(, most meg mintha 6 évet fiatalodott volna.
2009. febr. 11. 12:44
1/9 anonim válasza:
Simán elképzelhető...
2009. febr. 11. 12:47
2/9 anonim válasza:
Én igen valószínűnek tartom. A Chappy a legrosszabb táp amivel valaha is találkoztam. Talán még Tescosnál is rosszabb, abban legalább színanyag nincs.
Alapvetően ezek azért rosszak mert a kutya húsevő ragadozó, és nem baromfi hogy gabonát egyen meg hamut.
Most milyen tápot kap?
2009. febr. 11. 12:48
3/9 anonim válasza:
Az én kutyám anno hozzám sem nyúlt
2009. febr. 11. 13:05
4/9 anonim válasza:
az én kutyáim néha néha azt eszi, mellette házikaját, de nincs legyengülve, és nagyon szeretik.
2009. febr. 11. 15:17
5/9 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet pontozni,de akkor sem evett a tápból a kutyám!Kedves Lepontozó,ez olyan hihetetlen vagy mi?
3.
2009. febr. 11. 16:52
6/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt inkább a dokitól kellett volna megkérdezned, ha már ott voltál :) Ha a kutyám rosszul van, az az első, hogy megtudakolom az okát, nehogy előforduljon még egyszer.
Mondjuk ha nem mondta magától a figura, akkor inkább váltani kellene dokit, nem faggatni.
2009. febr. 11. 17:11
7/9 anonim válasza:
Előfordulhat egyébként, hogy a te kutyád valamiért nem bírja a chappit, de ebek százai élnek boldog életet ezen tartva, lévén ez az egyik legolcsóbb táp. Mennyiségre többet kell belőle etetni, mint a jobbakból, de ha ennyire rosszul lett, az biztos nem a táp hibája.
2009. febr. 11. 17:12
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Nem haragszom, azért kérdeztem itt is meg, mert gondolam sok szakember hozzászól majd. A doktortól is megkérdeztem, ez természetes. A doktor is aztmondta, hogy etessem mással, aminek jobb a beltartalma, prémium táppal. Azóta azt kap és láthatóan boldgo,egészséges tőle. Köszönömszépen, hogy segítettetek és válaszoltatok.
2009. febr. 22. 10:07
9/9 Pócsi Viki válasza:
Igen
Az én kutyám is csúnyán megbetegedett a Chappi-től.
Gyomor fekélye lett volna , de időben elvittük , így megúsztuk egy csúnya bélgyulladással
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!