Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Westi vagy mopsz?

Westi vagy mopsz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 09:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
Westi, mert temperamentumos terrier.
2009. febr. 11. 10:32
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Mopsz, mert nincs nála édibb, okosabb, kedvesebb, ragaszkodóbb kutyi nincs a világon. Nekem van egy kis mopszim és imádom, a gyerekekkel is úgy viselkedik, mint egy kisangyal. Nem rossz kutya egyáltalán, bár ez nem fajtától függ.
2009. febr. 11. 11:33
 3/19 anonim ***** válasza:
45%

Amelyik jobban tetszik :D De ha lakásban tartod (mert gondolom ott fogod tartani) abból a szempontból döntenék a helyedben a mopsz mellett, hogy neki rövid szőre van. (bár a westi szerintem aranyosabb)

Na, sokat segítettem :D

2009. febr. 11. 13:19
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ, hogy te milyen karakter vagy?Ha örökmozgó, mindig bolondozni vágyó, energikus személyiség; akkor Westi.Ha kissé vissza fogottabb, lustább, megfontolt;akkor Mopszli! Semmiképp se a külső után szerezd be az állatot, járj utánna milyenek is ők valójában,nehogy aztán kellemetlen meglepetés érjen...
2009. febr. 11. 13:33
 5/19 anonim ***** válasza:
33%
Hát azért szerintem ha kissé vissza fogottabb, lustább, megfontoltabb vagy, akkor ne mopszit vegyél, mert egyáltalán nem lusta kutya, hanem örökmozgó. Folyamatosan játszik, rohangál, sose fogy el az energiája. És ezt nem növi ki.
2009. febr. 11. 14:09
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
A westihez képest írtam:)A szomszédnak kind a kettő van, és tudom, hogy amikor a mopsz már javában hortyog az erkélyen, mellette a Westi még folyamatosan pörög!Mind 2 kutya dinamikus, de a westi még inkább, pont terrier mivoltából eredendően
2009. febr. 11. 15:58
 7/19 anonim ***** válasza:
20%

Szia!

én mops párti vagyok, a selymes és rövid kis szőre megintcsak mellette szól. Nekem a westi kis vakarcs, nincs stilusa és nem látom benne a szépséget. A mops viszont karakán, büszke kis jószág stilusosan tálalva.

2009. febr. 13. 23:16
 8/19 anonim ***** válasza:
39%
MOPSZLI
2009. febr. 17. 20:34
 9/19 anonim ***** válasza:
57%
Én westiet választanék, mert már évek óta azt szeretnék, de a mops is cuki.:)
2009. jún. 5. 21:13
 10/19 anonim ***** válasza:
29%
mopsz. én nem gondolkoznék (ez persze csak én vagyok:) nem szeretem a westie-ket
2009. jún. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!