Szerintetek szép a yorkim?
Egyetértek az előttem szókkal, nem akarlak elkeseríteni, de szerintem sem fajtatiszták ezek a kölykök.
Törzskönyvvel veszed? És mennyiért?
Pedig az az ember azt mondta hogy garantáltan fajtatiszták
És én most vasárnap mennék megveni
ez az egyetlen olcsó yorki
Na erről van szó. Hogy olcsó. Mondani pedig mindent lehet. Törzskönyv nélkül semmi sem bizonyítja, hogy fajtatiszta lesz-e a kutyusod!
Ne adj egy ilyen csalónak pénzt! Át akar verni és még az is lehet, hogy beteg lesz a kutyus!
jah hát olcsó igen.....
és az egy dolog, hogy azt mondta, ezek a szaporítók még egy tehenet is képesek rád beszélni yorki címszó alatt. durva hasonlat, de így van.
Átvágtak. Nyilván, ha tetszik a kicsike, menj, és vedd meg, mint hogy menhelyre kerüljön, de ez nem yorki!!
5 ezer forintból még a kötelező kölyök oltások és a féregtelenítés sem jön ki! Mit csinálsz, ha parvos lesz a kiskutyád? Akkor temetheted!
Inkább fogadj örökbe egyet, ha nincsen pénzed, de szaporítókat ne támogasd, saját érdeked is!
hallod, add már meg az internetcímet, ahol hirdeti őket. Kap tőlem olyan levelet, hogy nem teszi zsebre..
na írok, mintha kötelező lenne, de úúúú de felcsesztem magam:S:S
5000-ért akarsz Yorkit venni? :O Már ne is haragudj, de te mégis mit gondoltál, miért ennyire olcsó?! Azért mert nem fajtatiszta...Látszik rajtuk... Az igazi Yorki kölykök így néznek ki: [link]
Nem pedig úgy mint azok a kiskutyák a képen amit linkeltél...
Hát bakker ez nem fajtiszta :S
nekem is van pont itt csücsül az ölembe..
tényleg nem az..ha yorki akk elég csúnyácska :S
a legkisebb az hasonlit is egy yorkira :)
de csak azt tudom mondani h felesleges 5000-rélt egy keverék kutyust venni mikor ott van a menhely ahol ezeknél a kiskutyáknál szebbek is vannak ingyen.
Lehett h te csak nagyzolni akartál ezzel h neked ilyen kutyád van..na de te gondoltad komolyan h 5000 ft eg Yorki..ez nevetséges..Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!