Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya táp teszi a...

Melyik kutya táp teszi a kutyát a selymes szőrűvé?

Figyelt kérdés
Melyik kutya táp teszi a kutyát a selymes szőrűvé és szép kutya lesz belőle nagy korára?Az átlagosnál.
2011. febr. 11. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
a következetes-neveléstáp, és a boldogélet-táp. számít mivel eteted, de közelsem annyira mint az hogy hogyan tartod.
2011. febr. 11. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Biztos van ilyen táp, de én a tojásra esküszök. :) Az csillogóbbá teszi a szőrt. Az én goldenemnek is úgy csinálom. Kikapok egy tojást a hűtőből, segítek neki feltörni és eszi is. Persze nem mindennap.

Na meg persze a fésülés

2011. febr. 11. 18:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem 1 kis kölyök husky-m van és hát azért kérdem mert olvastam ,hogy az orijen táp ép erre való,csak nagyon drága :(.
2011. febr. 11. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
A nagyobb állatos boltokban (AlphaZoo,fressnapf..) szívesen segítenek neked az eladók, de akár bogarászhatsz is köztük, elég széles skálán mozog a kínálat.
2011. febr. 11. 18:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Láttam sok Darlingon tartott és Eukanua-n tartott kutyát is egyformán fényes szőrrel.
2011. febr. 11. 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a tápra szoktam önteni 1 kanál oliva olajat, szép fényessé teszi a szőrét. De amúgy hiába sorolunk fel 10 féle tápot, nem biztos, hogy a te kutyádnak beválik, ezért kell próbálgatni.
2011. febr. 11. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Amelyik a legjobban beválik.2 kutyára sem biztos hogy ugyan az a hatása egy fajta tápnak.
2011. febr. 11. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:

tojásfehérje és omega zsírsavak(pl.: a lenmagolaj tartalmaz mindegyikből)

ha ezekből kap rendszeresen (kb. heti1-2 tojásfehérje és a tápra pár csepp lenmagolaj) akkor egy közepes minőségű táptól is fényes lesz a szőre(-bár szerintem más szempontoknak kellene meghatározni a kutya takarmányozását mint a fényes szőr)

2011. febr. 11. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem bevált a kukoricacsíra olaj, egy kiskanálnyi a tápra.Meg jó volt a pro 26D táp.nem túl ismert, de nagyon jó olasz táp, középáras, kb.700-800 ft egy kg.
2011. febr. 11. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia. Nekünk két tápunk van, amit dícsérnek a tenyésztőink, hogy szép szőrt csinál a kutyáiknak. Egyik a GILPA Sensitive (ez egy bárányos-28%-, rizses-14%-, halas-4%- táp) és a másik egy kicsit olcsóbb Dr. John Platinum (csirkés-14%-, rizses-4%-, zöldkagylókivonatos). üdv: Ádám
2011. febr. 12. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!