Szerintetek fajtatiszta? Stafford.
Sziasztok. Szerintetek fajtatiszta a kutyusom? :$ Törzskönyvet nem csináltattuk meg neki mert + pénz lett volna. Íme a kép.
Szia!
Hát akár az is lehet, szerintem eléggé amstaffos formája van. Úgy 1 év múlva többet lehetne mondani róla.
Viszont az nagyon látszik rajta sajnos, hogy szaporított, eléggé előre görbülnek a lábfejei szerintem. Valami ízületvédőt adhatnál neki.
A füleiért kár :) lehetett volna vágatni ;)
Már most simán lehet. Sőt!
Én az enyémnek már 3 hónapos kora óta adom, pedig törzskönyves, egészséges kutya, csak a megelőzés miatt.
Addig a legfontosabb neki, amíg növésben van.
Mindig innen szoktam rendelni, de most csak 600 grammos kiszerelésben van sajnos, az 1200 gr-os jobban megéri. Nekem legalábbis majdnem egy évig elég.
Biztos, hogy nem fajtatiszta. A fülei tűzése (nem állása, tűzése!) más helyen van, a feje és az egész alkata keskenyebb és hosszabb mint egy staffié.
Azt meg lehet kérdezni, h a befelé fordított szögesre miért van szükség egy 7 hónapos kutyánál??? :o/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!