A kutyám megvadult vagy mi van vele? :OO
1kan válasza:
Igazad van de a barátommal élek és ugy volt megbeszélve h ő megy ki a emberhez és nem én de reggel korán elment és mielőtt jött volna felhivott h mindjárt ott lesz és én meg elefeljtetem h bekénne zárni vagy kikénne kötnöm a kutyát :S h ne birjon támadni az én hibám is de akkor keltem fel meg siettem :S de azután bezártam a kutyát
A kutyád neveletlen, te pedig nem értesz hozzá.
A kiképző adja vissza a pénzedet. Az ilyen, a kutyát és gazdát is rosszul tanító kutyaidomárok miatt van a kutyaellenesség.A módszer és az ideológia is múlt század eleji.
írója 71%-ban
Nagyon neveletlen ..feltűnő h a cigányokkal ilyen csak lés azt is tudom mért mert méterekről bátrak dobálták meg szerintem nem volt joga a csávónak hozzám nyulnia ? vagy kelett a munkájához h a vállamat taperolja
Attól hogy esetleg helytelenül mérte fel a helyzetet , még helyesen viselkedett mivel úgy vélte hogy támadás éri a gazdáját ezért megvédte, ráadásul a saját kertjükben történt és nem az utcán valahol.Nem kell minden idegent körbenyalnia a kutyának ha bemerészkedik valaki.... Itt igazából annyi történt , mivel öv-znek , ezért a kutya tudja hogyan védje meg a gazdáját , valszeg ha nem öv-nek akkor csak ugatott volna.
Máskor vigyázzatok jobban ennyi az egész.
...épp a kapun bejött szaladt neki, harapni akarta...
2x kellett neki szólni...
Még hogy képzés! Még hogy tanult kutya!
Egy tipikus neveletlen parasztkutya.
Milyen kutyát kell bezárni akkor, ha jön hozzánk valaki?
Mikor engedi meg magának, hogy elsőre elengedi a füle mellett a parancsot?
Engedetlen, agresszióra kondicionált állat, aki magasabbra sorolja magát a hierarchiában, mint a gazdáját.
Lehet, hogy igaza van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!