3 hónapos kis cairn terrier kutyám hányt 13 00 órakor, és fél négykor is. Mi lehet az oka? Este 6-kor lenne etetés megint, adjak neki, vagy ne kaját? Mit kapjon, hogy ne hányjon?
Szerintem ha tudod, hívd fel az orvost. Ő majd ad tanácsot szívesen telefonon keresztül is.
Nekem is volt ilyen egyszer a kutyámmal. Azt tanácsolták, hogy koplaltassam, szóval szerintem semmit ne adj neki enni.
De vizet mindenképpen!!! Az nagyon fontos! És ha azt is folyamatosan kihányja, akkor már baj van és holnap mindenképp infúziót kell kapnia.
Szóval próbáld itatni, valamennyit mindenképp igyon.
És ha nem hányik többet, akkor holnap délelőtt egy kis rizst+főtt/sült csirkemellet lehet neki adni, az nem terheli a gyomrát.
Amúgy meg én elképzelhetőnek tartom, hogy a tápkeverés miatt van. Válaszd ki az egyiket és azzal etess mindig!
A kettőnek teljesen más az összetétele, és egy ilyen pici kutya gyomrát hamar megterheli. Jobbulást neki!
Megint én vagyok; remélem jobban lesz!
Ezt a rizst+csirkét nekem mindig az állatorvos javasolta, ha hányt vagy hasmenéses volt a kutyám, mert nagyon könnyen emészthető kaja. Viszont bevallom még sosem adtam neki :D Koplalás után én is tápot szoktam adni, csak egy kicsit kevesebb mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!